​​Campania BCR-HotNews.ro, care își propune ca în fiecare zi să răsplătească cu 1.000 de euro o organizație sau o asociație care face fapte bune, a început. Este a 14-a zi a campaniei și invităm cititorii să se implice în număr cât mai mare și să voteze ONG-ul dorit. La ora 20.00 votarea se va opri, iar ONG-ul cu cele mai multe voturi va fi beneficiarul micro-finanțării de 1.000 de euro.

O faptă bună pe zi - BCR și HotNewsFoto: BCR

UPDATE ora 20.00: Votul s-a încheiat. Asociația Blondie a primit cele mai multe voturi și o să beneficieze de micro-finanțarea de 1.000 de euro oferită de BCR.

Captură cu situația voturilor la ora 20.00:

Descriere ONG-uri*:

Asociația Blondie s-a născut pentru a oferi copiilor bolnavi și singuri șansa la o dezvoltare maximă din punct de vedere fizic, emoțional și intelectual. Această categorie de copii ignorată și discriminată este cel mai vulnerabil segment al societății, cu un set de nevoi specifice și foarte complexe. De aceea, pentru a reuși, asociația își să construiască un sistem etapizat prin care copiii cu afecțiuni medicale grave și cu risc de părăsire să primească susținerea necesară pas cu pas.

Asociația Lume Buna are ca misiune crearea de programe educative drept sursă de inspirație în și pentru educația copiilor, având rolul de a dezvolta atât inteligența emoțională, precum și potențialul creativ al micuților prin educația non-formală și bucuria activităților ludice gândite și realizate de către echipa noastră. Obiectivele asociației sunt promovarea creativității, susținerea educației non-formale, dezvoltarea inteligenței emoționale a copiilor, responsabilizarea societății si comunităților, facilitarea colaborării între școli diferite prin cadrele didactice ambasador și învățarea prin joc și joacă.

CERT Transilvania intervine acolo unde este mai mare nevoie, prin acțiuni de distribuție alimente, împădurire, ecologizare, intervenție la dezastre, renovare unități de învățământ, încurajarea copiilor din medii defavorizate să își continue studiile. A fost inființată în anul 2009 de un grup de prieteni pasionați de off-road și motoare puternice, scopul lor fiind acela de a ajuta oamenii aflați în situații dificile, bătrâni necăjiți și copii izolați care locuiesc în zone greu accesibile ale Munților Apuseni. Alături de latura umanitară, urmăresc să ofere sprijin comunității în care trăim, prin acțiuni legate de mediul înconjurător și de formarea spiritului civic în rândul tinerilor.

*Descrierile sunt preluate de pe site-urile ONG-urilor. Ordinea ONG-urilor în descriere și în sondaj este aleatorie.

Mențiuni:

  • ONG-urile eligibile pentru aceste micro-finanțări trebuie să fie înregistrate în Registrul Entităților și Unităților de Cult, aflat în evidența Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).
  • ONG-urile care vor fi nominalizate drept beneficiare la finalul fiecărei zile vor fi contactate de către reprezentații BCR.
  • Sondajele zilnice vor fi disponibile pe subsecțiunea O faptă bună pe zi.

Votează mai jos ONG-ul favorit. Dacă ai probleme în a vizualiza sondajul de pe dispozitivele mobile, atunci dă click aici.

Înscrierile au avut loc pana pe 31 martie.