Proiect BCR - HotNews

​SONDAJ Fapta bună de azi - ziua 13. Tu decizi ONG-ul caștigător - votul s-a încheiat. Miercuri, 15 aprilie, urmează altă serie de propuneri

de     Smile Media
Marţi, 14 aprilie 2020, 9:23 O faptă bună pe zi


O faptă bună pe zi - BCR și HotNews
Foto: BCR
​​Campania BCR-HotNews.ro, care își propune ca în fiecare zi să răsplătească cu 1.000 de euro o organizație sau o asociație care face fapte bune, a început. Este a 13-a zi a campaniei și invităm cititorii să se implice în număr cât mai mare și să voteze ONG-ul dorit. La ora 20.00 votarea se va opri, iar ONG-ul cu cele mai multe voturi va fi beneficiarul micro-finanțării de 1.000 de euro.

UPDATE ora 20.00: Votul s-a încheiat. Asociația Misionarii lui Padre Pio a primit cele mai multe voturi și o să beneficieze de micro-finanțarea de 1.000 de euro oferită de BCR.

Captură cu situația voturilor la ora 20.00:Descriere ONG-uri*:

Centrul pentru politici durabile Ecopolis are ca obiective creșterea expertizei în elaborarea politicilor publice durabile din România, îmbunătățirea calității procesului de elaborare a politicilor publice durabile prin facilitarea participării publice, a accesului la informații relevante despre mediul înconjurător, creșterea responsabilității actorilor publici prin monitorizarea implementării politicilor publice cu impact asupra mediului înconjurător și asigurarea transparenței în funcționarea instituțiilor publice și creșterea responsabilităților lor în raport cu cetățenii ca beneficiari direcți ai serviciilor publice.

Asociația Misionarii lui Padre Pio are ca obiective ajutorarea celor nevoiași din spitale, cămine de bătrâni, orfelinate, internate sau alte instituții ale statului, sprijinirea persoanelor neajutorate, care trăiesc pe străzi, vizitarea și grija față de cerșetori, bolnavi și copiii acestora, îngrijirea celor nedoriți, neiubiți și singuri pe lume, precum și orice persoană abandonată și angajarea dezinteresată în voluntariat.

Organizația Tinerilor Medici a fost înfiinţată în luna ianuarie a anului 2015 din dorința formării socio-profesionale continue a medicilor (rezidenți și specialiști) și personalului conex ce contribuie la procesul de diagnostic, tratament și recuperare al pacienților. Totodată subliniază importanța cominicării medic-pacient pe care încearcă să o îmbunătățească cu fiecare eveniment organizat de ei. OTM promovează abordarea multidisciplinară a procesului de Diagnostic, Recuperare și Tratament prin sublinierea importanței fiecărei specialități pentru eficientizarea și modernizarea acestui proces.

*Descrierile sunt preluate de pe site-urile ONG-urilor. Ordinea ONG-urilor în descriere și în sondaj este aleatorie.

Mențiuni:
  • ONG-urile eligibile pentru aceste micro-finanțări trebuie să fie înregistrate în Registrul Entităților și Unităților de Cult, aflat în evidența Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).
  • ONG-urile care vor fi nominalizate drept beneficiare la finalul fiecărei zile vor fi contactate de către reprezentații BCR.
  • Sondajele zilnice vor fi disponibile pe subsecțiunea O faptă bună pe zi.
Votează mai jos ONG-ul favorit. Dacă ai probleme în a vizualiza sondajul de pe dispozitivele mobile, atunci dă click aici.

Înscrierile au avut loc pana pe 31 martie.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


7264 vizualizari

  • +1 (1 vot)    
    Sunt probleme la votare (Marţi, 14 aprilie 2020, 14:51)

    Beer-gummy-bear [utilizator]

    Cred ca numarul atat de mic de voturi, comparativ cu alte zile, se datoreaza unor probleme de exprimare a voturilor. Eu am incercat sa votez, nu a mers, a trebuit sa inchid pagina si sa o deschid din nou, pt ca nu functiona nici cu refresh... acum am reusit.


Abonare la comentarii cu RSS

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by