​Campania BCR-HotNews.ro, care își propune ca în fiecare zi să răsplătească cu 1.000 de euro o organizație sau o asociație care face fapte bune, a început. Este a 11-a zi a campaniei și invităm cititorii să se implice în număr cât mai mare și să voteze ONG-ul dorit. La ora 20.00 votarea se va opri, iar ONG-ul cu cele mai multe voturi va fi beneficiarul micro-finanțării de 1.000 de euro.

O faptă bună pe zi - BCR și HotNewsFoto: BCR

UPDATE ora 20.00: Votul s-a încheiat. Asociația Respiro a primit cele mai multe voturi și o să beneficieze de micro-finanțarea de 1.000 de euro oferită de BCR.

Captură cu situația voturilor la ora 20.00:

Descriere ONG-uri*:

Asociația Little People Româniaajută copiii bolnavi de cancer în mai multe orașe și spitale decât orice alt ONG din România și Republica Moldova. Prin intermediul activității zilnice a specialiștilor și voluntarilor, 2000 de copiii bolnavi de cancer anual învață să spună Nu Mi-e Frică! în fața bolii.

Fundația Regală Margareta a Românieioferă beneficiarilor săi instrumentele și cunoștințele pentru ca aceștia să se poată ajuta singuri, în comunități vulnerabile de pe întreg teritoriul României. Acordă ajutor individualizat copiilor, vârstnicilor, familiilor aflate în situații de criză și sprijină comunitățile în identificarea de resurse proprii pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă.

Asociația Respirooferă tinerilor aflați în situații de criză și/sau dornici să se dezvolte, instrumentele și contextul de care au nevoie pentru schimbare și formare, în momentul și în modalitatea de care au nevoie. Au ca viziune formarea unor tineri echilibrați emoțional, dezvoltați intelectual și spiritual.

Mențiuni:

  • ONG-urile eligibile pentru aceste micro-finanțări trebuie să fie înregistrate în Registrul Entităților și Unităților de Cult, aflat în evidența Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).
  • ONG-urile care vor fi nominalizate drept beneficiare la finalul fiecărei zile vor fi contactate de către reprezentații BCR.
  • Sondajele zilnice vor fi disponibile pe subsecțiunea O faptă bună pe zi.

Votează mai jos ONG-ul favorit. Dacă ai probleme în a vizualiza sondajul de pe dispozitivele mobile, atunci dă click aici.