​​Campania BCR-HotNews.ro, care își propune ca în fiecare zi să răsplătească cu 1.000 de euro o organizație sau o asociație care face fapte bune, a început. Este a 10-a zi a campaniei și invităm cititorii să se implice în număr cât mai mare și să voteze ONG-ul dorit. La ora 20.00 votarea se va opri, iar ONG-ul cu cele mai multe voturi va fi beneficiarul micro-finanțării de 1.000 de euro.

O faptă bună pe zi - BCR și HotNewsFoto: BCR

UPDATE ora 20.00: Votul s-a încheiat. Fundația Inimă de Copil a primit cele mai multe voturi și o să beneficieze de micro-finanțarea de 1.000 de euro oferită de BCR.

Captură cu situația voturilor la ora 20.00:

Descriere ONG-uri*:

Asociația Happy Moms are ca misiune dezvoltarea antreprenorială a femeilor, mamelor, copiilor și a familiei în general. Educația antreprenorială este filonul întregii activități, fie că este vorba despre tabăra de educație non-formală – unde copiii participă inclusiv la ateliere de educație non-formală în acest domeniu – fie despre școala antreprenorială pentru mame/femei – care constă într-un an de training-uri și mentorat – fie întâlnirile clubului femeilor antreprenor care au ca scop networking-ul dar și informații prețioase aduse de specialiști în domeniile lor de activitate.

Fundația Inimă de Copil a fost înfiiințată în Decembrie 1996 de un mic grup de prieteni care își doreau să ajute câțiva copii ai străzii și un grup de 25 de copii HIV abandonați într-un spital din Galați, cu care viața le intersectase drumurile. Astăzi fundația servește interesele unui număr mare de copii și tineri. Avem servicii sociale și de suport pentru copii și familii, ne dorim să aducem cât mai mult în jurul nostru oameni și comunități.

Codette este organizația persoanelor pasionate de tehnologie ce promovează diversitatea și educația la toate nivelurile și creează oportunități pentru femei de a activa într-un domeniu tehnic. Printre activitățile noastre se regăsesc: workshop-uri (IoT4Girls, Codette Goes Mobile, GameLab Summer School), meetup-uri (Codette Stories, Codette4Web), o conferință anuală (Codette Celebration Day), competiții de programare (hub pentru Google Hash Code), un grant pentru participare la conferințe internaționale (Codette Traveler) și multe altele.

*Descrierile sunt preluate de pe site-urile ONG-urilor. Ordinea ONG-urilor în descriere și în sondaj este aleatorie.

Mențiuni:

  • ONG-urile eligibile pentru aceste micro-finanțări trebuie să fie înregistrate în Registrul Entităților și Unităților de Cult, aflat în evidența Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).
  • ONG-urile care vor fi nominalizate drept beneficiare la finalul fiecărei zile vor fi contactate de către reprezentații BCR.
  • Sondajele zilnice vor fi disponibile pe subsecțiunea O faptă bună pe zi.

Votează mai jos ONG-ul favorit. Dacă ai probleme în a vizualiza sondajul de pe dispozitivele mobile, atunci dăclick aici.