Proiect BCR - HotNews

​SONDAJ Fapta bună de azi - ziua 9. Tu decizi ONG-ul caștigător - votul s-a încheiat. Sâmbătă, 11 aprilie, urmează altă serie de propuneri

de     Smile Media
Vineri, 10 aprilie 2020, 9:24 O faptă bună pe zi


O faptă bună pe zi - BCR și HotNews
Foto: BCR
​​Campania BCR-HotNews.ro, care își propune ca în fiecare zi să răsplătească cu 1.000 de euro o organizație sau o asociație care face fapte bune, a început. Este a9-a zi a campaniei și invităm cititorii să se implice în număr cât mai mare și să voteze ONG-ul dorit. La ora 20.00 votarea se va opri, iar ONG-ul cu cele mai multe voturi va fi beneficiarul micro-finanțării de 1.000 de euro.

UPDATE ora 20.00: Votul s-a încheiat. Asociația Șansa Ta a primit cele mai multe voturi și o să beneficieze de micro-finanțarea de 1.000 de euro oferită de BCR.

Captură cu situația voturilor la ora 20.00:Descriere ONG-uri*:

Asociația Școala mamei Junior
are ca obiective crearea condițiilor pentru a oferi servicii de calitate atât pentru copiii sănătoși, cât și pentru cei bolnavi, de a avea familii informate, părinți sprijiniți, copii sănătoși și fericiți și o comunitate implicată în ajutarea celor mai puțin favorizați de viață.

Mesaj primit la înscriere: S-a ocupat în plan local de spitalele din Timișoara, Arad, Lugoj, Caransebeș achiziționând ventilatoare, monitoare, paturi ATI, spirometre plus echipamente de protecție: ochelari, măști, viziere, halate impermeabile.

Fundația Pentru Voi este o organizație neguvernamentală care oferă servicii comunitare în parteneriat cu consiliul local si primăria Municipiului Timișoara și militează pentru drepturile persoanelor cu dizabilități de dezvoltare.

Mesaj primit la înscriere: Organizaţie neguvernamentală care oferă servicii comunitare în parteneriat cu Consiliul Local şi Primăria Municipiului Timişoara şi militează pentru drepturile persoanelor cu dizabilităţi de dezvoltare.

Asociația Șansa Ta dorește să promoveze prin proiecte sociale, educaționale sau sportive dreptul la o viață mai bună pentru familiile cu copii aflate în situațiile de risc în vederea prevenirii abandonului familiar, școlar, marginalizare, integrare.

Mesaj primit la înscriere: În aceste zile a distribuit din donații, alimente și produse igienico-sanitare la peste 60 de familii cu copii, bătrâni și persoane singure, izolate. Un tânăr crescut la un centru de copii a reușit cu puterile lui să facă până acum rost de merinde pentru cei nevoiași, însă mai sunt multe familii care așteaptă o șansă la viață, avem copii cu handicap, fără părinți, care cresc cu bunici etc.

*Descrierile sunt preluate de pe site-urile ONG-urilor. Ordinea ONG-urilor în descriere și în sondaj este aleatorie.

Mențiuni:
  • ONG-urile eligibile pentru aceste micro-finanțări trebuie să fie înregistrate în Registrul Entităților și Unităților de Cult, aflat în evidența Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).
  • ONG-urile care vor fi nominalizate drept beneficiare la finalul fiecărei zile vor fi contactate de către reprezentații BCR.
  • Sondajele zilnice vor fi disponibile pe subsecțiunea O faptă bună pe zi.
Votează mai jos ONG-ul favorit. Dacă ai probleme în a vizualiza sondajul de pe dispozitivele mobile, atunci dă click aici.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


22266 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by