​​Campania BCR-HotNews.ro, care își propune ca în fiecare zi să răsplătească cu 1.000 de euro o organizație sau o asociație care face fapte bune, a început. Este a8-a zi a campaniei și invităm cititorii să se implice în număr cât mai mare și să voteze ONG-ul dorit. La ora 20.00 votarea se va opri, iar ONG-ul cu cele mai multe voturi va fi beneficiarul micro-finanțării de 1.000 de euro.

O faptă bună pe zi - BCR și HotNewsFoto: BCR

Descriere ONG-uri*:

UPDATE ora 20.00: Votul s-a încheiat. Asociația La Primul Bebe a primit cele mai multe voturi și o să beneficieze de micro-finanțarea de 1.000 de euro oferită de BCR.

Captură cu situația voturilor la ora 20.00:

Misiunea Organizației SOS Satele Copiiloreste de a oferi o familie copiilor care au rămas fără sprijinul parental și de a-i susține și proteja pe cei care riscă să-i piardă.

Mesaj primit la înscriere: Este prezentă în Romania din 1993 și are două direcții mari: creșterea copiilor fără familie și prevenirea separării de famila biologică a copiilor aflați în situații de risc, în comunitățile vulnerabile. În acest moment, 150 de copii fără familie cresc în căsuțele SOS, alături de o Mamă SOS, iar 400 de copii din comunitățile vulnerabile sunt susținuți să rămână acasă și să aibă în această perioadă tot ce au nevoie - mâncare, apă, medicamente, produse de igienă etc. Specialiștii SOS sunt pe teren, pregătesc pachete cu produse și sunt în permanentă legătură pentru a afla care este nevoia lor în timp real.

Asociația La Primul Bebe este o comunitate de sprijin pentru mame educate, implicate profesional, independente financiar, dornice de dezvoltare personală, respectuoase și empatice. Oferă sprijin viitoarelor mămici și în primii 4 ani după naștere prin apartenența la o comunitate online activă, informare prin specialiști din diverse domenii, acces gratuit și facil la evenimente de educație și dezvoltare de înaltă calitate.

Mesaj primit la înscriere: Comunitate de sprijin pentru mame educate

Asociatia Beard Brothers s-a înființat în noiembrie 2013, fiind frăție a bărboșilor cu spirit de inițiativă, care își doresc să schimbe mentalități prin implicarea activă în societatea civilă și care luptă împotriva stereotipurilor sociale și a discriminării de orice fel. "Suntem o echipă unită, care adună mereu forțe proaspete: astfel în 2015 a apărut divizia de fete, The Sisterhood, iar în 2016, Volunteer Crew, unde sunt implicați toți cei care vor să ne ajute în activitățile desfășurate".

Mesaj primit la înscriere: Împreună cu partenerii noștri și cu ajutorul comunității, vom ajuta să achiziționăm echipamente medicale atât de necesare în perioada aceasta.

*Descrierile sunt preluate de pe site-urile ONG-urilor. Ordinea ONG-urilor în descriere și în sondaj este aleatorie.

Mențiuni:

  • ONG-urile eligibile pentru aceste micro-finanțări trebuie să fie înregistrate în Registrul Entităților și Unităților de Cult, aflat în evidența Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).
  • ONG-urile care vor fi nominalizate drept beneficiare la finalul fiecărei zile vor fi contactate de către reprezentații BCR.
  • Sondajele zilnice vor fi disponibile pe subsecțiunea O faptă bună pe zi.

Votează mai jos ONG-ul favorit. Dacă ai probleme în a vizualiza sondajul de pe dispozitivele mobile, atunci dă click aici.