Proiect BCR - HotNews

​SONDAJ Fapta bună de azi - ziua 7. Tu decizi ONG-ul caștigător - votul s-a încheiat. Joi, 9 aprilie, urmează altă serie de propuneri

de     Smile Media
Miercuri, 8 aprilie 2020, 9:28 O faptă bună pe zi


O faptă bună pe zi - BCR și HotNews
Foto: BCR
​Campania BCR-HotNews.ro, care își propune ca în fiecare zi să răsplătească cu 1.000 de euro o organizație sau o asociație care face fapte bune, a început. Este a7-a zi a campaniei și invităm cititorii să se implice în număr cât mai mare și să voteze ONG-ul dorit. La ora 20.00 votarea se va opri, iar ONG-ul cu cele mai multe voturi va fi beneficiarul micro-finanțării de 1.000 de euro.

UPDATE ora 20.00: Votul s-a încheiat. Autism Voice a primit cele mai multe voturi și o să beneficieze de micro-finanțarea de 1.000 de euro oferită de BCR.

Captură cu situația voturilor la ora 20.00:Descriere ONG-uri*:

Asociația Ateliere fără Frontiere luptă împotriva excluziunii, sărăciei și discriminărilor, luptă împotriva risipei și poluării, construiește solidaritatea și susține educația și dezvoltarea locală.

Mesaj primit la înscriere: Face colectări de desktopuri, laptopuri și monitoare stricate sau uzate moral pe care le repară și le donează copiilor care n-au cum să participe la cursurile online organizate de profesori cât sunt școlile închise pentru că nu au calculatoare acasă, pentru că provin din familii sărace.

Misiunea Autism Voice este aceea de a sprijini, prin toate mijloacele și cunoștințele acumulate în anii de experiență, recuperarea și integrarea socială a copiilor cu autism și tulburări de dezvoltare prin programe de diagnosticare precoce, evaluare și terapie pentru cei mici, prin programe de consiliere și training pentru părinți și cadre didactice s.a.

Mesaj primit la înscriere: Merită sa fie susținuță pentru cele 2 programe de utilitate publică lansate pentru familiile cu copii cu autism izolate la domiciliu: Autism Voice Line, consiliere psihologică gratuită pentru părinți cu copii cu autism și Pass the Voice On-line, training-uri gratuite pentru părinți cu copii care au autism și care nu au nici o resursă de recuperare la dispoziție. Toate fondurile acumulate în perioada asta se vor duce direct către aceste două servicii create pentru a combate efectele negative ale COVID-19.

Merci Charity Boutique a deschis primul concept store caritabil din România și susținute diverse cazuri medicale, prin plata unor tratamente sau proteze unor copii cu afecțiuni oncologice, dar și copii cazuri sociale.

Mesaj primit la înscriere: Zilele acestea au fabricat măști de protecție pentru cadre medicale

*Descrierile sunt preluate de pe site-urile ONG-urilor. Ordinea ONG-urilor în descriere și în sondaj este aleatorie.

Mențiuni:
  • ONG-urile eligibile pentru aceste micro-finanțări trebuie să fie înregistrate în Registrul Entităților și Unităților de Cult, aflat în evidența Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).
  • ONG-urile care vor fi nominalizate drept beneficiare la finalul fiecărei zile vor fi contactate de către reprezentații BCR.
  • Sondajele zilnice vor fi disponibile pe subsecțiunea O faptă bună pe zi.
Votează mai jos ONG-ul favorit. Dacă ai probleme în a vizualiza sondajul de pe dispozitivele mobile, atunci dă click aici.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


20906 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by