​​Campania BCR-HotNews.ro, care își propune ca în fiecare zi să răsplătească cu 1.000 de euro o organizație sau o asociație care face fapte bune, a început. Este a 5-a zi a campaniei și invităm cititorii să se implice în număr cât mai mare și să voteze ONG-ul dorit. La ora 21.00 votarea se va opri, iar ONG-ul cu cele mai multe voturi va fi beneficiarul micro-finanțării de 1.000 de euro.

O faptă bună pe zi - BCR și HotNewsFoto: BCR

UPDATE ora. 21.00 Votul s-a încheiat. Asociația Licuricii Fericiți a primit cele mai multe voturi și o să beneficieze de micro-finanțarea de 1.000 de euro oferită de BCR.

Captură cu situația voturilor la ora 21.00:

Descriere ONG-uri*:

Asociația Ana și Copiii are ca misiune prevenirea abandonului familial şi şcolar prin programe educaţionale, asistenţă socială, medicală şi juridică, activităţi de recreere şi socializare, activităţi de informare, acţiuni şi măsuri de conştientizare şi sensibilizare socială şi înfiinţarea de servicii sociale, pentru şi în sprijinul comunităţii.

Mesaj primit la înscriere: Este o organizaţie umanitară, neguvernamentală, apolitică şi non-profit, având ca misiune prevenirea abandonului familial

Asociația Licuricii Fericiți își propune susținerea constantă a persoanelor din categorii vulnerabile pentru integrarea socială optimă, acces la educație, sănătate și o viață decentă.

Mesaj primit la înscriere: Susține personalul medical din Spitalul Câmpulung Moldovenesc printr-o campanie de strângere de fonduri, achiziție și donație de echipamente de protecție, soluții dezinfectante și aparatură medicală.

Asociația Zi de Bine își propune să creeze comunități, să sprijine mii de oameni aflați în situații vulnerabile și sa creeze notorietate în jurul unor cauze ignorate. Misiunea asociației este de a pune reflectorul pe cauze presante și dureroase către care nimeni nu vrea să se uite și să ajute acolo unde alții întorc privirea. Printre acestea: sănătatea mintală, violența domestică, copii abandonați în spitale, doliu, educație etc.

Mesaj primit la înscriere: Și-a întrerupt "programul normal" de campanii pentru a demara cauza #scutpentruspitale. Până acum, au fost dotate 14 spitale din România cu echipamente de protecție pentru medici, monitoare, ventilatoare și containere care să fie transformate în unități de primire urgențe.

*Descrierile sunt preluate de pe site-urile ONG-urilor. Ordinea ONG-urilor în descriere și în sondaj este aleatorie.

Mențiuni:

  • ONG-urile eligibile pentru aceste micro-finanțări trebuie să fie înregistrate în Registrul Entităților și Unităților de Cult, aflat în evidența Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).
  • ONG-urile care vor fi nominalizate drept beneficiare la finalul fiecărei zile vor fi contactate de către reprezentații BCR.
  • Sondajele zilnice vor fi disponibile pe subsecțiunea O faptă bună pe zi.

Votează mai jos ONG-ul favorit. Dacă ai probleme în a vizualiza sondajul de pe dispozitivele mobile, atunci dă click aici.