Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
Proiect BCR - HotNews

SONDAJ Fapta bună de azi - ziua 1. Tu decizi ONG-ul caștigător

de     Smile Media
Miercuri, 1 aprilie 2020, 11:33 O faptă bună pe zi


O faptă bună pe zi - BCR și HotNews
Foto: BCR
Campania BCR-HotNews.ro, care își propune ca în fiecare zi să răsplătească cu 1.000 de euro o organizație sau o asociație care face fapte bune, a început. Este prima zi a campaniei și invităm cititorii să se implice în număr cât mai mare și să voteze ONG-ul dorit. La ora 20.00 votarea se va opri, iar ONG-ul cu cele mai multe voturi va fi beneficiarul micro-finanțării de 1.000 de euro.


UPDATE în urma sesizărilor și a investigațiilor făcute, se pare că voturile din sondaj au fost fraudate. Din acest motiv, rezultatele acestui prim sondaj vor fi anulate, iar mâine vom reveni cu un nou mecanism de sondaj prin care vom încerca să evităm frauda și votul multipu de la același IP. ONG-urile propuse astăzi la votare, vor intra mâine din nou în sondaje. Vă mulțumim!

Despre ONG-uri*:

Asociația Colegiul Pacienților își propune să vegheze asupra sistemului medical apărând drepturile oamenilor la sănătate, mai presus de interesele comerciale sau de orice altă natură. Obiectivul nostru este accesul nediscriminatoriu la serviciile medicale in mod egal pentru toți cetatenii.

Mesaj primit la înscriere: "În contextul crizei provocate de coronavirus, Asociația Colegiul Pacienților dorește să vină în sprijinul persoanelor aflate în dificultate emoțională, cauzată de izolarea la domiciliu sau carantină și înființează o linie telefonică pentru consiliere psihologică gratuită. Ședințele de consiliere psihologice sunt adaptate nevoilor individuale ale persoanelor care solicită suport".

Asociația Mânuțe Pricepute oferă cadrelor didactice, părinților și copiilor idei de a petrece timpul cu activități distractive, prin jocuri, experimente sau activităţi de lucru manual. Şi să nu uităm de delicioasele reţete pentru mâncăruri gătite împreună. Toate activităţile au fost “aprobate” de copiii noștri şi se pot face atât acasă cât și la grădiniţă, şcoală sau în aer liber. Fericirea pe care am văzut-o în ochii lor, distracţiaşi voia bună, calitatea timpului petrecut împreună – acestea sunt lucrurile care dorim să le “dăm mai departe”.

Mesaj primit la înscriere: "Inițiativă pentru acțiunea de strângere de echipamente medicale pentru Spitalul Municipal Sighișoara. Proiectul presupune achiziția de materiale medicale necesare pentru dotarea personalului medical - măști de protecție, mănuși, combinezoane, viziere, etc."

Fundației Bucuria Darului - Am început în Noiembrie 2013 cu dorința de a oferi o masă caldă celor mai puțin norocoși din jurul nostru. Treptat ne-am apropiat de ei și ei de noi. Am vorbit mult și am înțeles mai bine că nu totul se rezumă la o masă caldă. Ne străduim în continuare să îi înțelegem, să îi ajutăm să vadă din nou licărirea unei speranțe care să le dea putere să continue, să lupte și să descopere frumusețea vieții. Astăzi peste 450 de persoane beneficiază de o masă caldă la Cantina Mulțumesc, peste 50 de persoane beneficiaza de facilitățile centrului de zi, mii de pachete cu cele strict necesare sunt împărțite săptămânal celor în nevoie din împrejurimile Brașovului.

Mesaj primit la înscriere: "Misiunea fundației este de a găsi modalități pentru a reda speranța și a repune pe picioare pe semenii noștri mai puțin norocoși."

*Descrierile sunt preluate de pe site-urile ONG-urilor. Ordinea ONG-urilor în descriere și în sondaj este aleatorie.

Mențiuni:
  • ONG-urile eligibile pentru aceste micro-finanțări trebuie să fie înregistrate în Registrul Entităților și Unităților de Cult, aflat în evidența Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).
  • ONG-urile care vor fi nominalizate drept beneficiare la finalul fiecărei zile vor fi contactate de către reprezentații BCR.
  • Sondajele zilnice vor fi disponibile pe subsecțiunea O faptă bună pe zi.Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

16738 vizualizari

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by