​UNTOLD 2023 a pornit joi la drum, aceasta fiind ediția cu numărul opt a festivalului care adună tot mai mulți participanți. Pe Cluj Arena, Ava Max și Bebe Rexha au fost responsabile cu showul până la miezul nopții.

UNTOLD 2023Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

>> UNTOLD 2023, program complet

Ava Max și Bebe Rexha au deschis seria concertelor de pe Cluj Arena

Cântăreața Ava Max (29 de ani - cunoscută pentru piese precum „Sweet but Psycho”, „Kings & Queens” sau pentru colaborarea cu Alan Walker) a deschis seria concertelor așteptate de publicul tânăr prezent la Cluj-Napoca.

Cunoscută fanilor din România (și) datorită melodiei „I'm good” pe care o interpretează alături de DJ-ul francez David Guetta, Bebe Rexha a urmat și a avut un show apreciat de fanii prezenți pe Cluj Arena.

Stadionul a fost arhiplin încă din prima zi, iar organizatorii se așteaptă ca la finalul ediției din 2023 să fie consemnat un nou record de asistență la UNTOLD.

Vineri, 4 august, capul de afiș al zilei va fi concertul trupei Imagine Dragons (va debuta la ora 22:10).

Pro și contra UNTOLD

Managerul Edy Chereji, unul dintre creatorii proiectului UNTOLD, spune că anul acesta festivalul ar putea genera undeva la aproximativ 80 de milioane de euro pentru comunitatea clujeană.

De cealaltă parte, comunitatea celor care sunt nemulțumiți de festival acuză zgomotul puternic pe care trebuie să-l suporte preț de patru nopți, faptul că în perioada UNTOLD există restricții de circulație care dau bătăi de cap clujenilor, plus aglomerația mare care apare din cauza numărului ridicat de turiști.

Fapt: Cu geamul deschis, muzica de la UNTOLD poate fi auzită (este descifrabilă) și de la aproximativ doi kilometri distanță.

Prima zi de la UNTOLD 2023, în imagini

Restricții de circulație în jurul Cluj Arena