ArCuB in parteneriat cu Institutul Cultural Roman prezinta sambata, 12 mai, incepand cu ora 20.00 concertul Tarkovsky Redux by Lucian Ban, Mat Maneri, Silent Strike si Dan Basu, un fusion de muzica si proiectii live din filme.

Interviu cu Lucian BanFoto: HotNews.ro

Acest concert va marca incheierea editiei bucurestene a Festivalului Filmului European.

Cea de a XVI-a editie a Festivalului Filmului European, organizata de Institutul Cultural Roman cu sprijinul ambasadelor si centrelor culturale ale tarilor europene, se desfasoara, in acest an, la Bucuresti (4-13 mai), Brasov (10-13 mai), Timisoara (17-20 mai), Tirgu-Mures (17-20 mai) si Iasi (24-27 mai).

Lucian Ban despre spectacolul Tarkovsky Redux:

La Bucuresti sunt prezentate peste 50 de filme din 26 de tari la Cinema Studio si Cinemateca Eforie. Festivalul se incheie cu un spectacol eveniment in data de 12 mai, la Sala ArCuB - Tarkovsky Redux by Lucian Ban, Mat Maneri, Silent Strike si Dan Basu.

Biletele pentru concertul Tarkovsky Redux sunt puse in vanzare la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batiste nr. 14) si online pe www.arcub.ro

Pret: 35,00 lei (Categoria I) si de 26,50 lei (Categoria II). Elevii si studentii care se prezinta la Casa de bilete ArCuB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 15,90 lei.