Nu de puține ori realizăm că spațiul din casă devine neîncăpător și ne împiedicăm de lucrurile pe care le-am adunat de-a lungul timpului și nu mai avem nevoie de ele. Atâta timp cât lucrurile sunt perfect funcționale, o soluție ar fi să le vinzi și astfel tu să mai eliberezi puțin loc în casă, iar cel care are nevoie de acel produs să îl obțină la un preț mai bun decât unul nou.OLXa lansat la începutul lunii mai serviciul de Livrare prin OLX. Dar hai să vedem despre ce este vorba și cum în curand va fi atât de ușor să miști lumea spre mai bine, fără să te miști, cu ajutorul serviciului de Livrare prin OLX.

Ce faci cu produsele de care nu mai ai nevoie și cum funcționează Livrarea prin OLXFoto: OLX

Livrarea prin OLX - economie de timp, bani și total în siguranță

Uneori, produsele pe care le dorim să le achiziționăm de pe OLX sau cumpărătorii se află în altă localitate decât cea în care ne aflăm. Sau poate, pur și simplu, nu avem timp/chef să ne întâlnim cu cei care vând sau cumpără produsele listate. Soluția în astfel de cazuri este să apelăm la livrarea printr-un curier. Serviciul de Livrare cu verificare prin OLX te ajută să vinzi sau să cumperi în siguranță din comoditatea casei tale.

Avantajele de a folosi Livrarea prin OLX

Expediezi și primești colete oriunde în România

Acum poți să expediezi și să primești colete pe tot teritoriul României, livrarea făcându-se până la ușa ta, cu ajutorul FAN Courier (door to door) sau până la cel mai apropiat oficiu poștal, cu ajutorul Poștei Române (livrare de la oficiu la oficiu). În oricare dintre scenarii, ai posibilitatea de verificare a coletului.

Verificarea produsului

Dacă produsul nu este conform descrierii, poți refuza primiriea lui atunci când curierul îl livrează la ușă, pentru că ai avantajul verificării coletului, fără costuri suplimentare.

Câștigi timp

Nu mai trebuie să pierzi timp în trafic pentru a te întâlni cu un cumpărător sau cu un vânzător, livrarea făcându-se în siguranță de către un curier. Și mai repet acest mare avantaj: poți verifica coletul la fel cum ai face ca atunci când te întâlnești cu vânzătorul.

Economisești bani

Ai un cost preferențial, de până la 44% mai mic pentru serviciile de livrare Fan Courier și Poșta Română. În plus, economisești banii pe care i-ai cheltui pe deplasare.

Urmărirea coletului

Poți ști în fiecare secundă unde se află coletul și când urmează să îl primești.

Va fi atât de ușor să miști lumea spre mai bine, fără să te miști

În curând, folosind serviciul de Livrare prin OLX, vei putea să miști lumea spre mai bine, fără să te miști din intimitatea casei tale. Niciodată nu a fost mai simplu să faci un bine. Mai multe detalii despre această inițiativă le veți putea citi în materialele următoare pe HotNews.ro.

Mai multe detalii despre serviciul de Livrare prin OLX aici.

Articolul face parte dintr-un proiect editorial susținut de OLX. În luna mai a acestui an, OLX a anunțat lansarea serviciul de Livrare prin OLX, mereu un motiv în plus de a sta liniștit și a aștepta comanda făcută să-ți ajungă la ușă sau la cel mai apropiat oficiu poștal, în condiții de siguranță.