O caprioara a sarit in tarcul leilor din gradina zoologica din Washington D.C., peste o suta de oameni urmarind cu sufletul la gura incercarile animalului de a fugi din ghearele felinelor. Initial, caprioara parea ca a scapat, refugiindu-se in santul cu apa care inconjoara tarcul, dar ranile fatale pe care le-a suferit au determinat medicii sa o eutanasieze, potrivit The Huffington Post.

Incidentul a avut loc duminica si, cel mai probabil, caprioara a patruns in gradina zoologica din Parcul Rock Creek.

Un purtator de cuvant al gradinii zoologice a precizat ca tanara femela a alunecat in cusca leilor, moment in care a fost atacata de doua feline. Caprioara a reusit sa scape de trei ori de atacurile felinelor, au povestit vizitatorii.

Imaginile video postate pe YouTube arata caprioara fugind din ghearele leilor si refugiindu-se in apa, in aplauzele celor peste o suta de vizitatori care au urmarit scena cu sufletul la gura.

In cele din urma, ingrijitorii au reusit sa inchida leii, moment in care caprioara a iesit din apa si a fost anesteziata. Doctorii au stabilit insa ca ranile pe care le suferise erau mortale si au decis sa eutanasieze tanarul animal, potrivit The Washington Post.