10 puncte noi de colectare a deseurilor electrice si electrocasnice au fost deschise publicului larg in reteaua nationala de magazine Bricostore, in cadrul campaniei "Ziua Verde". Centre de colectare se afla, in prezent, si in magazinele Real si Praktiker.

Aici poti aduce becurile arse, monitoare, televizoare sau aparate vechi de radio, pentru a fi preluate si reciclate de catre operatori. Pentru predarea fiecarui aparat vechi la centrul de colectare, poti cumpara unul nou cu o reducere de 15%.

Bricostore, in parteneriat cu asociatiile Recolamp si RoRec, implementeaza 10 puncte de colectare in reteaua magazinelor sale. In aceste puncte, numite "Colturile Verzi", poti lasa orice tip de becuri arse, inclusiv neon sau becuri ecologice, pe care, daca le-ai arunca la intamplare, ar contribui la afectarea mediului inconjurator.

Tot aici se colecteaza orice tip de deseuri electrice si electrocasnice. Tot ce trebuie sa faci e sa il aduci la unul dintre aceste Colturi Verzi. Iar daca nu vrei doar sa scapi de el, ci sa il si inlocuiesti cu altul nou, primesti o reducere de pret de 15% pentru aparatul cumparat.