Garda Forestieră Suceava, despre fondul forestier în care au fost agresați cei doi jurnaliști și activistul de mediu: Nu au fost identificate nereguli și tăieri ilegale de arbori

de N.O.     HotNews.ro
Vineri, 17 septembrie 2021, 21:01 Actualitate | Mediu


Tiberiu Bosutar, dus la spitalul Judetean
Foto: newsbucovina.ro
Garda Forestieră Suceava a anunțat vineri seara că nu au fost găsite nereguli și nu au fost identificate tăieri ilegale de arbori, după ce a făcut verificări la Ocolul Silvic Dealu Negru, în urma agresiunii asupra activistului de mediu Tiberiu Boșutar și a doi jurnaliști, relatează News Bucovina.

Verificările au vizat respectarea regimului silvic pe raza OS Dealu Negru, structură privată de administrare, pe suprafața de fond forestier în vecinătatea căreia s-au produs agresiunile asupra activistului de mediu și a celor doi jurnaliști.

 • ”Cu prilejul controlului, s-a constatat că în zona respectivă (fond forestier proprietate privată) au fost constituite 2 partizi de exploatare, una în anul 2020 și alta în anul 2021.Cele două partizi au fost constituite în conformitate cu prevederile legale și au fost exploatate cu respectarea regulilor de exploatare. În teren nu au fost identificate tăieri ilegale de arbori și nici alte abateri de la legislația silvică. Nu au fost aplicate sancțiuni”, se precizează în comunicatul Gărzii Forestiere Suceava.

Garda Forestieră mai arată că prezența activistului de mediu Tiberiu Boșutar și a echipei de filmare s-a datorat unei solicitări din partea unei persoane fizice și viza legalitatea modului de exploatare a arborilor care au fost marcați în cursul anului trecut.

 • „Precizăm că în conformitate cu reglementările tehnice în vigoare și cu prevederile amenajamentelor silvice, exploatarea masei lemnoase se face și în anul următor momentului în care arborii au fost marcați. Pentru a evita evenimentele de natura celui petrecut în data de 16.09.2021, când 3 persoane au fost agresate doar pentru faptul că au încercat să documenteze o posibilă încălcare a legii, Garda Forestieră Suceava adresează rugămintea pe această cale ca pentru orice neclaritate privind legislația silvică, persoanele interesate să se informeze de la instituțiile ce au atribuții în acest domeniu, respectiv ocoalele silvice și Garda Forestieră”, se mai precizează în comunicat.

Garda Forestieră Suceava subliniază că nu încurajează și se disociază de orice faptă sau activitate menită să intimideze sau să obstrucționeze demersurile de bună credință realizate cu scopul de a semnala orice posibilă încălcare a legislației din domeniul silvic.Mărturiile victimelor


Activistul de mediu sucevean Tiberiu Boșutar, care a fost atacat într-o pădure din zona Dornelor unde se afla împreună cu doi jurnaliști care filmau un documentar internațional despre tăierile ilegale de pădure spune că a fost lovit în cap, dezbrăcat în pielea goală și amenințat că va fi răsturnat în râpă cu tot cu mașină. "Cel care m-a bătut cel mai tare le-a spus polițiștilor că data viitoare mă leagă de mașină și mă trage până rămâne doar piciorul", a declarat activistul de mediu pentru News Bucovina.


El spune că grupul de agresori - format din aproximativ 20 de oameni - era înarmat cu topoare și răngi, iar șansa lor a fost că unul dintre jurnaliștii loviți a căzut într-o râpă și a reușit să sune de acolo la 112.

Tiberiu Boșutar a povestit că a fost alături de jurnaliști chemat de un localnic și că au decis să nu intre în pădure fără proprietar și silvicultor.

"Am sunat un agent forestier să cheme silvicultorul de la cantonul unde am ajuns că avem o suspiciune. E un silvicultor care ne-a mai atacat de câteva ori. Au venit zeci. Aproape toți aveau topoare și răngi”, a spus Boșutar, care a menționat că aceștia au spart toate echipamentele.

Boșutar nu a vrut să spună cine l-a atacat, spunând că se teme pentru viața familiei sale: "Mi-au spus că dacă scot o vorbă vin peste mine la Moldovița”.

 • "M-au dezbrăcat în pielea goală, au spus că mașina rămâne acolo și m-au trimis în fundul gol să merg acasă. Asta am trăit eu azi. (...)
 • Cel care m-a bătut cel mai tare le-a spus polițiștilor că data viitoare mă leagă de mașină și mă trage până rămâne doar piciorul (...)
 • Nu e vorba de un caz izolat. E vorba de un sistem care ne pune piciorul pe cap (...)
 • Eu sunt pe targă și colegul meu e pe targă, dar România e până la brâu în mormânt pentru că sistemul este învins de niște șmecheri”, a mai spus activistul de mediu pentru News Bucovina.

Alături de Tiberiu Boșutar au fost bătuți și jurnaliștii Mihai Dragolea și Radu Mocanu.

Mihai Dragolea spune că atacatorii i-au luat echipamentul, au scos cardul din cameră și au distrus toate dovezile.

 • ”Eram împreună cu Radu Mocanu, care realizează acest documentar, și cu activistul de mediu Tibi Bosutar. Am urcat într-un ocol privat, unde un sătean ne-a semnalat unele nereguli în ceea ce privește exploatarea. Am oprit pe undeva pe Dealu Ursului, am auzit niște mașini în vale și credeam că vin spre noi propietarul și șeful de ocol silvic, să aibă un dialog cu noi.
 • Dar dintr-odată am vazut 20 de oameni cu topoare și bâte în mână, printre care se aflau proprietarul și inginerul silvic, iar de acolo au mai fost 10 secunde până ce am fost asaltați. Noi ne-am refugiat în Dacia Duster, dar nu a ținut Dusterul la 20 de oameni, au deschis ușile, am fost aruncați din mașină, eu am fost lovit în față și am căzut într-o râpă, de unde am sunat la 112. Între timp, cei de sus - Radu a fost lovit destul de tare la cap și acum are amnezie, uită ce s-a întâmplat și uită destul de des și în prezent.
 • Tibi a fost bătut crunt și a fost și supus la niște umilințe groaznice din astea de tip mafiot”, a povestit jurnalistul, joi seară, la Digi 24.Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.12938 vizualizari

 • +59 (71 voturi)    
  da,da nu a fost nereguli da,da (Vineri, 17 septembrie 2021, 21:14)

  persuasiv [utilizator]

  da,da nu au fost defrisari da,da...dimpotriva,s-au gasit plantari ilegale de puieti da,da....
  • +11 (13 voturi)    
   Vara nu se fac exploatari forestiere, numai (Sâmbătă, 18 septembrie 2021, 9:04)

   cartofil [utilizator] i-a raspuns lui persuasiv

   lucrari de intretinere si rarituri in paduri tinere. Ori copacii care se vedeau in reportaj erau copaci mari, maturi. Astel de copaci se exploateaza numai iarna, in afar perioadei de vegetarie, ca sa nu distrugi padurea. Banuiesc ca, la fel ca in cazul ursului Arthur, golanii din Garda Forestiera o sa gaseasca ceva justificari si probabil s-au acoperit de acte. Pe de alta parte ticalosii din Garda se refera numai la legalitatea exploatarii. Ori jurnalistii aveau informatii ca se taie copaci in mod ilegal, probabil fara marca sau cu marca falsificata. Asta este un sport national in Romania. Stiti cat castiga un padurar: vreo 3000 de lei in mana. Ar trebui sa fie saracii pamantului. Ia uitati-va ce averi si ce case au padurarii. Dupa primar, ei sunt cea mai importanta persoana in sat. Sistemul e putred de jos pana sus.
 • +31 (57 voturi)    
  Coruptie (Vineri, 17 septembrie 2021, 21:15)

  Sosocel_mic [utilizator]

  Asta e coruptie . Pana sus la iohannis si partenerii lui din mafia austriaca.
  • +15 (19 voturi)    
   Când citim Garda Forestieră Suceava (Sâmbătă, 18 septembrie 2021, 8:26)

   Rescator [utilizator] i-a raspuns lui Sosocel_mic

   trebuie să înțelegem clar că este vorba de Garda
   Mafiotă Suceava.Un exemplu mai convingător de
   corupție,nesimțire și cinism ,mai rar bibicule!
   Deci ciumpalacii i-au căsăpit pe cei trei doar pentru
   că le-au speriat țânțarii.Lăsați-o jos că măcăne rău
   fluturașilor(supușii baronului Flutur).
  • -4 (12 voturi)    
   tampit (Sâmbătă, 18 septembrie 2021, 10:03)

   Ilidia [utilizator] i-a raspuns lui Sosocel_mic

   Stii ca poti fi dat in judecata ptr. calomnie daca bati campii? Poti semna oricum , nu esti "invizibil" . Au mai patit-o si altii...
   • +2 (10 voturi)    
    ... (Sâmbătă, 18 septembrie 2021, 11:27)

    prio [utilizator] i-a raspuns lui Ilidia

    ... si totusi de ce au fost batuti acei oameni??/
    Pt ca au incalcat proprietatea .??/
    Hai sictir si da-ma in judecata
    • -3 (7 voturi)    
     Exact de asta au luat bătaie :) (Sâmbătă, 18 septembrie 2021, 19:03)

     Harald [utilizator] i-a raspuns lui prio

     Exact pentru atitudinea din comentariul tău
 • +42 (48 voturi)    
  Ceva nu se potrivește: (Vineri, 17 septembrie 2021, 21:28)

  mflorian [utilizator]

  dacă totul a fost în regulă acolo, de ce au năvălit 20 de "oameni" pe reporteri?
  • +2 (6 voturi)    
   Sfanta naivitate! (Sâmbătă, 18 septembrie 2021, 18:44)

   Mortaciune ambulanta [utilizator] i-a raspuns lui mflorian

   Concluzia este super-evidenta: totul este in regula, deci NIMENI nu a navalit pe reporteri si activistul de mediu, acestia s-au ranit singuri!

   Nu exista nicio fapta penala!

   Nu a fost nimeni batut, agresat, nu a fost nici-o masina fortata, nu le-a furat nimni echipamentele, etc, etc.

   Totul este bine si frumos in padurile Sucevei!
 • +41 (47 voturi)    
  Inseamna ca (Vineri, 17 septembrie 2021, 21:41)

  adrian88000 [utilizator]

  la garda Forestiera Suceava se gaseste Capo di tutti capi !
  • +24 (26 voturi)    
   Sa vedem ce case au cei ce GARDA (Vineri, 17 septembrie 2021, 22:31)

   Imax [utilizator] i-a raspuns lui adrian88000

   Acolo sunt toti de jos pana sus bagati in hotie.
   Toti se uita la buzunarele lor!
 • +40 (48 voturi)    
  Doar asa fac oamenii nevinovati, se stie! (Vineri, 17 septembrie 2021, 21:51)

  CezarN [utilizator]

  Ce naiba, doar se știe ca orice om nevinovat sare cu toporul la oricine ii face o poza la/in pădure.
  Comunicatul gărzii forestiere nu dovedește nimic in afara faptului ca ei știau de fărădelegi si ca si-au luat si ei (șefii lor) partea.
  • -24 (28 voturi)    
   Era pădurea lor privată, (Sâmbătă, 18 septembrie 2021, 3:57)

   Harald [utilizator] i-a raspuns lui CezarN

   Ar fi cazul să mai lăsăm proveștile cu ”proprietatea întregului popor”
   • +9 (11 voturi)    
    De obicei padurile private sunt paduri furate (Sâmbătă, 18 septembrie 2021, 9:09)

    cartofil [utilizator] i-a raspuns lui Harald

    Uitati-va numai la Hrebenciuc cum isi tragea 48.000 ha din padurile statului. Acolo era furaciunea prea mare si l-au prins dar 2-3 ha de padure au furat cu totii, in toate satele, cu concursul primarului si autoritatilor. Padurile private n-au mai ajuns la mostenitorii legali cam niciunde. Majoritatea mostenitorilor au fost casapiti de comunisti iar cei care au ramas si au facut cerere de retrocedare au primit raspunsul ca nu exista suficienta suprafata pentru restituit si au primit ceva, acolo, sa le inchida gura. Restul s-a furat.
    • -6 (6 voturi)    
     Deci nu contează legea, contează opinia ta (Sâmbătă, 18 septembrie 2021, 14:44)

     Harald [utilizator] i-a raspuns lui cartofil

     În rezumat, tu nu recunoști proprietatea privată a acelor cetățeni. Tu ai opiniile tale și consideri că toate pădurile acelea sunt furate, deci orice încălcare a dreptului de proprietate e justificată și meritată.
    • +3 (3 voturi)    
     Pentru catofil (Sâmbătă, 18 septembrie 2021, 21:45)

     adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui cartofil

     E clar, Harald este unul din beneficiarii taierilor ilegale. Te acuza ca nu cunosti legea ! Dar Legea prevede ca padurea , chiar daca este proprietate privata nu poate fi taiata altfel decat in regim silvic. Si sa-i mai spunem ceve lu Harald, apropo de Lege si taierea copacilor. Daca ai un nuc in curte , in curtea TA!, este ilegal sa il tai !
   • +16 (16 voturi)    
    Hai mai las-o... (Sâmbătă, 18 septembrie 2021, 10:12)

    Brusc Willis [utilizator] i-a raspuns lui Harald

    ...ca e plin de asa-zise 'paduri private' prin toata Bucovina. Ca turist trebuie sa fii cu ochii-n patru ca sa nu te trezesti cu un topor in cap din te miri ce directie. E plin de placute care te avertizeaza cu "circulatia publica interzisa" prin tot parcul national Calimani. Ca ce chestie? Frumoasa Dorna aia dar e plina de hoti, primitivi si trogloditi. Ati stricat toata fauna, ati prins pastravii si lostritele cu furcile pina n-a mai ramas nimic, finetele-s pustiite de oi, ciinii ciobanesti - daca nu alearga dupa vreo caprioara, atunci au grija sa composteze cite-un biciclist aventuros; poate scapi teafar daca-i dai ciobanului 200 de lei sa te lase sa treci. Ati mai turnat si-o groapa de gunoi in mijlocul naturii, pe la Pojorita, pe-acolo, sa fie peisajul complet. Fi-mi-ar sila de voi si de aia pe care i-ati votat acolo de-atita amar de ani!
    • -6 (8 voturi)    
     Vrei Parc Național pentru bucureșteni? (Sâmbătă, 18 septembrie 2021, 13:27)

     Harald [utilizator] i-a raspuns lui Brusc Willis

     În esență, la asta se reduce problema. ”Elita” progresistă bucureșteană vrea să aibă toată țara la dispoziție pentru relaxare, iar restul românilor n-au decât să plece în Italia și Spania la muncă.
 • +27 (35 voturi)    
  Propun puscarie pe viata pentru Bosutar si restul (Vineri, 17 septembrie 2021, 21:55)

  imi_pasa_de_romania [utilizator]

  Deci este mai mutl decat evident ca acesti oameni au platit ursi ca sa i ibata, ca apoi sa insceneze toate aceste atacuri pe seama unor bieti taietori de lemne.

  Se stie de mult timp ca nu exista defrisari ilegale (autoritatile confirma) si ca de fapt cine taie ilegal copacii sunt chiar ursii (d-aia are ura ministrul mediului pe ei).

  Jurnalistii nu au mai vrut sa joace jcoul acesto ursi mafioti si acum platesc pretul si ca sa nu se incrimineze dau vina pe niste taietori legali care nici nu erau in zona.

  Haideti fratilor ca e evident, negru pe alb. Uite, autoritatile zic ca nu exista ilegalitati si nereguli. Ministrul Mediului ataca ursi, oare de ce? Ca doar nu pentru ca ursii ataca oameni, ca acolo e doar vorba despre taxa de protectie, nimic altceva.

  Deci va spun, jurnalistii astia ar trebui sa infunde puscaria sau sa fie spanzurati. Si ursii trebuie arestati urgent. Taietorii de lemne sunt in pericol deja. Saracii :(
 • +28 (30 voturi)    
  Exact (Vineri, 17 septembrie 2021, 22:07)

  DurAndrei [utilizator]

  cum zicea flacaul ala din vecini de la Piatra Neamt:
  "Nu stiu d-astea!!!"
 • +14 (38 voturi)    
  Aceasta este realitatea din Romania Educata (Vineri, 17 septembrie 2021, 22:15)

  Harald2 [utilizator]

  a domnului Iohannis, care sustine un premier cu probleme penale.

  De ce sa ne mai miram ca Garda Forestiera nu a identificat nicio problema, daca Presedintele tarii nu considera o problema sa aiba un Premier cu probleme penale, incompetent, fara caracter, care isi sfideaza partenerii de guvernare, da afara pe toata lumea si angajeaza consilieri "straluciti" precum domnul Alexandru Muraru(care trimit denunturi pe la diferite entitati politice externe)?
 • +12 (36 voturi)    
  hmm (Vineri, 17 septembrie 2021, 22:18)

  dum_i [utilizator]

  nu credeam ca exista creaturi mai scarboase decat pesedistii, dar iata-i
  penalistii
  in frunte cu gunoiul de ciolanis

  au nenorocit tara astra
  • -7 (13 voturi)    
   Partea amuzantă (Vineri, 17 septembrie 2021, 23:14)

   Shaolin [utilizator] i-a raspuns lui dum_i

   este că l-ai votat. :)
 • +29 (33 voturi)    
  Bai ce tara !! (Vineri, 17 septembrie 2021, 22:21)

  ciuma.rosie [utilizator]

  cat tupeu pe slujbasii astia de la stat …
 • +16 (16 voturi)    
  Taierile ilegale sunt legale in buzunarele lor (Vineri, 17 septembrie 2021, 22:26)

  vladionvladion [utilizator]

  Doar daca nu vrei nu gasesti. Stie toata lumea din zona ce se petrece pe acolo.
 • +22 (22 voturi)    
  Bravo! Bravisimo! (Vineri, 17 septembrie 2021, 22:34)

  danduta [utilizator]

  "Garda Forestieră Suceava a anunțat vineri seara că nu au fost găsite nereguli și nu au fost identificate tăieri ilegale de arbori"!!!
  Si aia 20 de mardeiasi cu topoare si rangi, de ce iau batut ca la "cremenal" pe ai jurnalisti s ipe activistul al de mediu??! Nu le=a placut de frizura lor? I-a injurat (dar cum, ca nici nu i-au vazut pana nu i-au atacat)?
  I-au trezit din somn si erau mahmuri?!
  Daca nu e schimbat intregul personal de la Garda de Mediu Suceava, si cercetata de organele PENALE (e clara cardasia cu hotii de paduri, chiar inginerul silvic era printre cei 20 de mardeiasi) e ceva foarte, foarte, foarte putred in ROMANIA!
  • +10 (10 voturi)    
   Cu ce viteza s-a miscat Garda. De obicei (Sâmbătă, 18 septembrie 2021, 9:13)

   cartofil [utilizator] i-a raspuns lui danduta

   trebuie sa tragi serios de institutiile de stat sa-ti dea un raspuns, cat de nimic. Aici, nu i-a intrebat nimeni nimic si au si sarit cu raspunsul. O adunare de hoti si de golani. Cercetati-le averile si o sa va speriati.
 • +15 (15 voturi)    
  Problema e.... (Vineri, 17 septembrie 2021, 22:49)

  malika ela [utilizator]

  ...ca aceste structuri habar nu au ce se intampla de fapt in teritoriu. Din siguranta si confortul unui birou, nu ai cum sa cunosti realitatile din teren, din paduri.
  Deci ni se spune: "unii au devenit brusc agresivi si au amenintat in padure cand erau filmati taind, dar nu venisera sa taie ilegal......sunt nebuni jurnalistii si activistul de mediu". Cine-i crede? Eu sigur NU! Investigati fratilor!
 • +16 (16 voturi)    
  ce eficienti sint...oficialii astia (Vineri, 17 septembrie 2021, 23:14)

  Coco Whistle [utilizator]

  au rezolvat problema de parca si stiau placa. 'pentru orice neclaritate privind legislația silvică, persoanele interesate să se informeze de la instituțiile ce au atribuții în acest domeniu, respectiv ocoalele silvice și Garda Forestieră' - pai de ce sa ne mai deplasam in teren, intrebam direct la bucuresti si gata. aceste 'verificari' pe mosia statului roman se pot face de oricine in mod independent cu respectarea legii. dar sa fii ciomagit eu le-as da 15 ani in sus iar celor care doar au privit 5 ani. se observa nivelul intelectual al celor din grup si directia romaniei. avem nevoie de AUR cum comunismul a avut nevoie de ceasca.
 • +17 (17 voturi)    
  Eram sigur (Vineri, 17 septembrie 2021, 23:16)

  DomnuTrandafir [utilizator]

  Ca faceti blat.
  Desfiintati Zgarda Braconieră!
 • +2 (20 voturi)    
  Astea sunt problemele reale ale tarii... (Sâmbătă, 18 septembrie 2021, 0:07)

  filosoful.roman [utilizator]

  Aici trebuie statul sa intervina dur.

  Dar se pare ca principala grija a statului acum e sa se ia de nevacinati, nu de mafia lemnului care lasa golase padurile noastre si baga oamenii care i se opun in spital.
 • +10 (10 voturi)    
  Baaaa,mafiotilor (Sâmbătă, 18 septembrie 2021, 5:12)

  persuasiv [utilizator]

  cand va saturati,nu v-a ajuns???
 • +11 (11 voturi)    
  DEFAPT (Sâmbătă, 18 septembrie 2021, 6:22)

  scorillo666 [utilizator]

  Au depistat plantari ilegale de stejar/fag . Garda Forestieră Suceava este ca si Garda Deltei -top braconaj.
 • +11 (11 voturi)    
  oooopaa, (Sâmbătă, 18 septembrie 2021, 7:08)

  Sorrows [utilizator]

  deci jurnaliștii au greșit: ei trebuiau "să se informeze" de la Garda Forestieră, nu să se ducă de capul lor prin pădure. A apărut repede strategia de comunicare a borfașilor ălora.
 • +4 (14 voturi)    
  Asta e parte din "guvernul meu" al lui Iohannis (Sâmbătă, 18 septembrie 2021, 8:01)

  Klaus_ [utilizator]

  Garda de mediu e parte a Ministerului Mediului, condus de UDMR-istul Barna Tánczos. Astia taie padurile cu acordul ministrului si prim-ministrului, doar nu va imaginati ca magaria e facuta doar de niste cioflingari de taietori de lemne. Si cica "totul e legal". D-aia au sarit cu bate si topoare pe jurnalisti, pentru ca faceau o treaba legala. Asta inseamna sa fii mafiot!
 • +6 (6 voturi)    
  Retele mafiote (Sâmbătă, 18 septembrie 2021, 9:36)

  Lascu [utilizator]

  Sunt retele mafiote (Politie locala, Procuratura locala, politicul,afaceristi, etc.) ce se cunosc intre ei si nu-si risca standardul de viata intretinut prin intoarcerea spatelui. Numai o structura nationala gen DIICOT ( sunt retele mafiote, nu ?) poate ancheta , dar numai daca este tratata ca o problema reala de catre CSAT !!
  Pentru asta Iohannis ar trebui sa gandeasca in limba romana, nu germana.
  In Germania, daca vrei o garnitura de bucatarie care sa nu fie de la Ikea, astepti 4 luni, ca si cum comanzi o masina. Nu-si taie padurile, ci le taie pe ale altora si asteapta cheresteaua.
 • +6 (8 voturi)    
  Daca nu avem Fiscul american... (Sâmbătă, 18 septembrie 2021, 10:15)

  Jolly Roger [utilizator]

  Sa fi văzut ce repede erau verificate situațiile financiare a celor de la Garda de Mediu și de la Romsilva, a lor și a apropiaților, și ce repede ajungeau să de-a cu subsemnatul pentru toate neregulile "neidentificate"...
  • -4 (6 voturi)    
   În State cetățenii au și arme de foc :) (Sâmbătă, 18 septembrie 2021, 17:50)

   Harald [utilizator] i-a raspuns lui Jolly Roger

   Cu care își apără proprietatea.

   Sigur că vrei doar Fiscul American, ”proprietate privată e moft”, corect? :)
 • +2 (8 voturi)    
  activistii lui Peste (Sâmbătă, 18 septembrie 2021, 10:23)

  TrickyWicky [utilizator]

  Oare vagoanele cu lemn care pleaca ni Austria nu le vad?
  In final legea este proasta . Blocati exporturile de materie prima si oamenii care au paduri ar trebui sa fie lasati sa taie dar sa planteze la loc.
  IN final poate fi singura lor sursa de venit.
 • +2 (4 voturi)    
  Care "victime"??? (Sâmbătă, 18 septembrie 2021, 18:41)

  Mortaciune ambulanta [utilizator]

  Garda Forestieră din Suceava ,declara negru pe alb "Nu au fost identificate nereguli și tăieri ilegale de arbori"

  In consecinta, nu exista nici agresori, nici victime, activstii de mediu, cu averile lor fabuloase cu origine cel putin dubioasa s-au imiedicat si au cazut, si s-au lovit unii pe altii, pretinzand ca au fost agresati!

  Ce dovezi au? Unde sunt intregistrarile foto, video, audio?!

  Cand 20 de oameni de bine, tovarasi pedeseristi de incredere, zic ca n-aua facut nimic, iar 2-3 "activisti" platiti de Sorosh spun minicuni in falsh, pe cine o sa creada Justitia?!?
  • -2 (6 voturi)    
   Tăierile ilegale erau fake news ale activiștilor (Sâmbătă, 18 septembrie 2021, 19:54)

   Harald [utilizator] i-a raspuns lui Mortaciune ambulanta

   Cei doi ”jurnaliști” fabricau ei înșiși realitatea, iar Tudor Chirilă n-a ratat ocazia să se dea și el un pic în stambă pentru prietenii lui.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by