Gabriela Dorojan a fost numita in functia de comisar general, cu rang de secretar de stat, al Garzii Nationale de Mediu, printr-o decizie a premierului Viorica Dancila publicata miercuri in Monitorul Oficial, potrivit Agerpres.

Printr-o alta decizie a prim-ministrului, George-Ionut-Razvan Fazacas a fost numit in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale pentru Arii Naturale Protejate. Fazacas a fost numit in locul lui Florian Udrea, eliberat din functie prin decizie semnata tot miercuri de Viorica Dancila.

Totodata, Doina Catrinoiu a fost revocata din functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului, in locul acesteia fiind numit Radu Proca.

De asemenea, premierul a semnat miercuri eliberarea lui Marian Paun din functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Autoritatii pentru Reforma Feroviara, in locul acestuia fiind numit Gigi Gavrila.

Viorica Dancila a semnat si eliberarea, la cerere, a lui Cezar Stancu din functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autoritatii Nationale pentru Cetatenie.