Pe 20 noiembrie 2017, "Orase Curate", campania nationala ECOTIC dedicata colectarii electricelor si electronicelor uzate din mediul urban, ia startul si in Viseu de Sus. Campania va incuraja locuitorii sa vina si sa predea corect echipamentele electrice si electronice uzate la punctul de colectare local.

Viseu- Orase curateFoto: ecotic

Organizatia ECOTIC, in parteneriat cu Primaria Viseu de Sus si Servicii Urbane Viseu de Sus, continua campania "Orase Curate". Dupa trecerea prin Botosani, Filiasi, Targu Mures, Dorohoi, Braila, Piatra Neamt, Galati, Bragadiru, Motru Radauti, Timisoara, Ploesti, Cluj-Napoca, Iasi, Vaslui, Comanesti, Baia de Aries, Otopeni si Borsa, intre 20 - 24 noiembrie 2017, locuitorii din Viseu de Sus vor fi informati si incurajati sa devina constienti de problema deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) si de necesitatea de a le preda corect spre reciclare.

Astfel, in perioada campaniei, orice locuitor din Viseu de Sus care va preda un deseu de minim 5kg cumulate la punctul de colectare amplasat pe Str. Garii nr. 10, va primi un premiu instant.

Programul de functionare al punctului de colectare din Viseu de Sus este zilnic, intre orele 8.00 - 16.00.

Campania din Viseu de Sus continua, in anul 2017, programul national "Orase Curate", un program itinerant al Organizatiei ECOTIC, dedicat colectarii DEEE in mediul urban.

Pentru mai multe detalii: www.ecotic.ro.

Despre ECOTIC:

ECOTIC este o organizatie colectiva nonprofit care gestioneaza deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) in numele a peste 600 de producatori si importatori afiliati. ECOTIC asigura si supervizeaza intregul proces de preluare, transport, dezmembrare si reciclare astfel incat, la final, DEEE sa nu mai reprezinte un pericol. Peste 100.000 tone DEEE au fost gestionate in sistemul ECOTIC, in cei 10 ani de activitate. Mai multe detalii gasiti pe www.ecotic.ro, pe pagina de Facebook dedicata Organizatiei ECOTIC, precum si pe pagina LinkedIn a Organizatiei ECOTIC.