"Orase Curate", campania nationala ECOTIC dedicata colectarii electricelor si electronicelor uzate din mediul urban, revine de pe 1 martie 2017 la Botosani. Campania incurajeaza locuitorii orasului Botosani sa vina si sa predea corect echipamentele electrice si electronice uzate la centrele de colectare Urban Serv S.A.

Orase Curate - Botosani 2017Foto: ecotic

Organizatia ECOTIC, in parteneriat cu Primaria Municipiului Botosani si Urban Serv S.A., relanseaza campania "Orase Curate: Botosani", ce se desfasoara in perioada 1 martie - 7 aprilie 2017. Cetatenii sunt informati si incurajati sa devina constienti de problema deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) si de necesitatea de a le preda corect spre reciclare.

Astfel, in perioada campaniei, orice locuitor al municipiului Botosani care va preda un deseu de minim 5kg cumulate la unul dintre punctele de colectare Urban Serv S.A. , va primi un premiu instant.

Iata punctele de colectare Urban Serv S.A. si programul acestora:

  • Piata Agroalimentara - str. Varnav, nr. 22, parcare Piata Viilor, in fiecare zi de luni, intre orele 9:00 - 16:00;
  • Asociatia nr. 36 - str. Aprodu Purice, spate magazin Util Gara, in zilele de marti si joi, intre orele 9:00 - 16:00;
  • Asociatia nr. 63 - str. Independentei, vizavi de Serconf, in zilele de miercuri, intre orele 9:00 - 16:00 si vineri, intre orele 9:00 - 13:30.

Urban Serv S.A. ofera serviciul de preluare de la domiciliu a echipamentelor voluminoase. Pentru colectarea acestor echipamente locuitorii sunt rugati sa contacteze dispeceratul la unul dintre numerele de telefon: 0231.517.007, 0747.081.027 .

Campania din Botosani redeschide, in anul 2017, programul national "Orase Curate", un program itinerant al Organizatiei ECOTIC, dedicat colectarii DEEE in mediul urban.

Pentru mai multe detalii: www.ecotic.ro.