Ajunsa la cea de-a VIII-a editie, Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat este un concurs anual de traditie, organizat de ECOTIC si dedicat proiectelor de protectie a mediului si conservare a resurselor planetei. Inscrierile pentru editia din acest an se mai pot face pana in data de 25 noiembrie 2016.

Gala Premiilor pentru un Mediu Curat 2016Foto: ecotic

Concursul este deschis urmatoarelor patru categorii: Companii, Institutii de invatamant, Institutii publice si ONG. Organizat inca din anul 2009, concursul isi propune sa aduca in fata publicului larg initiative cat mai diverse de responsabilitate eco-sociala din Romania.

In concurs se pot inscrie proiecte dedicate protectiei mediului, conservarii resurselor planetei si preventiei risipei acestora, desfasurate incepand din octombrie 2015. Proiectele pot fi incheiate sau in desfasurare, fiind necesara prezentarea de rezultate - finale sau intermediare.

Inscrierile se incheie in data de 25 noiembrie 2016. Jurizarea va fi facuta la inceputul lunii decembrie, iar premiile vor fi decernate in cadrul unui eveniment festiv, ce va avea loc in data de 9 decembrie 2016, la Hotel Intercontinental, Bucuresti.

Inscrierile se pot face si direct online, pe http://www.premiilepentrumediucurat.ro, in sectiunea dedicata.

Mult succes!