Incepand din 7 septembrie 2016, se deschide sesiunea de inscrieri pentru cea de-a VIII-a editie a concursului Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat, proiect de traditie al Organizatiei ECOTIC. Startul inscrierilor coincide cu lansarea noului web site al concursului, ce contine o sectiune dedicata inscrierilor online.

Gala Premiilor pentru un Mediu CuratFoto: ecotic

Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat este concursul national de traditie al Organizatiei ECOTIC, dedicat initiativelor de protectie a mediului si conservare a resurselor planetei. Concursul are patru categorii, fiind invitate sa se inscrie companii, institutii de invatamant, institutii publice si ONG-uri ce au dezvoltat in anul precedent sau au inca in desfasurare proiecte dedicate mediului. Conditia esentiala este ca aceste proiecte sa fie intr-un stadiu suficient de avansat pentru a prezenta rezultate, chiar si intermediare.

In data de 7 septembrie se da startul inscrierilor in concurs. Inscrierile se pot realiza pe www.premiilepentrumediucurat.ro. , prin accesarea formularului online de inscriere, disponibil accesand link-ul urmator, www.premiilepentrumediucurat.ro/inregistreaza-proiect/. ECOTIC invita companiile, institutiile (publice si de invatamant) si ONG-urile sa isi inscrie proiectele in concurs si sa contribuie, astfel, la popularizarea cat mai multor initiative dedicate eco-educatiei si protectiei mediului in Romania.

Data limita de inscriere a proiectelor este 25 noiembrie 2016. Proiectele vor fi evaluate de un juriu de specialitate iar premiile pentru cele patru categorii de concurs vor fi acordate in luna decembrie, in cadrul evenimentului festiv Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat - 2016.

Pentru mai multe detalii, www.premiilepentrumediucurat.ro.

Despre ECOTIC:

ECOTIC este o organizatie colectiva nonprofit care gestioneaza deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) in numele a peste 550 de producatori si importatori afiliati. ECOTIC asigura si supervizeaza intregul proces de preluare, transport, dezmembrare si reciclare astfel incat, la final, DEEE sa nu mai reprezinte un pericol. Peste 90.000 tone DEEE au fost gestionate in sistemul ECOTIC, in cei 10 ani de activitate. Consultanta prompta si specializata oferita producatorilor de echipamente electrice, baterii si acumulatori este un element definitoriu al ECOTIC. Mai multe detalii gasiti pe www.ecotic.ro, pe pagina de Facebook dedicata Organizatiei ECOTIC, precum si pe pagina LinkedIn a Organizatiei ECOTIC.