Dupa ce a "rezolvat" problema taierii imprejur a copiilor de evrei si musulmani, permitandu-le parintilor sa decida ce fac cu preputul odorului, guvernul Angelei Merkel da piept cu alta provocare. Vrea sa interzica zoofilia, care fusese legalizata in Germania din 1969. Der Spiegel scrie ca Germania planuieste sa sanctioneze cu 25.000 de euro amenda actele zoofile. Treaba e serioasa si a starnit nemultumire in randurile... asociatiilor de zoofili.

Organizati nemteste, zoofilii se estimeaza ei insisi ca ar fi "numai" 100.000 in toata Germania, desi Michael Kiok, presedintele ￯grupului de presiune pentru zoofilie￯ ZETA (Zoophile Engagement for Tolerance and Information) admite ca studiile sexuale facute in 1940 ar fi indicat ca 5-8% dintre barbati si 3-5% dintre femei ar fi implicati in relatii zoofile.

Kiok traieste cu cateaua lui Alsacian pe care o numeste Cessie, si sustine ca nu vede nimic rau in a face "sex liber consimtit" cu animalele care "stiu foarte bine sa dea de inteles cand nu sunt interesate". El zice ca e mai firesc sa-ti manifesti dragostea fata de animale, decat sa le folosesti la experimente, sa le fortezi sa se imperecheze pentru rasa sau sa castrezi porcii fara anestezie in industria alimentara. O logica are el, dar ea se opreste inainte de penetrarea "de placere" a animalului respectiv.

Problema e pusa si in context european, unde Franta, Suedia, Olanda si Elvetia ar fi interzis zoofilia, in timp ce Danemarca inca o permite, de aceea marturisesc cinstit ca am banuit pana la finalul articolului ca astia de la Der Spiegel se plictisesc si scriu glume de 1 aprilie. Dar cautand mai multe pe Internet am dat si peste o pagina wiki, in care se face o trecere in revista a tarilor care au legalizat sau au interzis zoofilia. Romania nu figureaza.

Zice wiki ca in Belgia un barbat care facea frecvent sex cu cainii de la un adapost la care lucra a fost achitat pentru ca zoofilia e legala acolo, dar condamnat totusi pentru difuzare de materiale pornografice cu animale, pe site-ul sau, unde-si spunea Freki :D Pe Freki l-a dat in judecata organizatia pentru apararea animalelor care se numea... Gaia.

Mai mult pe blogul Dollo.ro