Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, a transmis, miercuri, un mesaj de condoleante la disparitia prematura a jurnalistei TVR Carmen Vasile, apreciind ca este o pierdere atat pentru televiziunea publica si presa romaneasca, dar si pentru domeniul sanatatii, transmite Mediafax.

"Permiteti-mi sa transmit regretul nostru profund privind disparitia prematura a jurnalistei Carmen Vasile. Carmen a stiut intotdeauna sa surprinda si sa relateze obiectiv problemele sistemului sanitar, un om care si-a facut datoria cu profesionalism. Personal, dar si intreaga echipa a ministerului, am apreciat-o in mod deosebit. Este o pierdere atat pentru televiziunea publica si presa romaneasca, dar si pentru domeniul sanatatii", se arata in mesajul ministrului Cseke Attila.

Demnitarul a transmis condoleante familiei, prietenilor si intregii echipe TVR.

Reporterul TVR Carmen Vasile, in varsta de 35 de ani, s-a stins din viata in noaptea de marti spre miercuri, in urma unei boli cumplite, informeaza site-ul Televiziunii Publice.

De 11 ani, Carmen Vasile culegea si transmitea informatii in special din domeniul sanatatii, pentru telespectatorii postului public de televiziune.

Carmen Vasile descoperise ca este bolnava in urma cu doi ani. Ea a luptat cu maladia, sperand ca o va invinge. Ea a revenit la serviciu si a continuat sa lucreze in ultimul an, cu aceeasi daruire. Totusi, boala a recidivat, potrivit site-ului TVR.

Carmen Vasile s-a nascut pe 16 septembrie 1975 si a studiat la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea Bucuresti.

Potrivit apropiatilor jurnalistei, Carmen va fi inmormantata vineri.