Compania CME, care detine televiziunile grupului PRO in Romania (Pro TV, PRO Cinema,Acasa TV, Sport.ro si MTV), a anuntat ca Adrian Sarbu, care conduce compania din pozitia de CEO, si-a prelungit contractul pana in decembrie 2016, informeaza ReporterVirtual.ro.

Contractul dintre Sarbu si CME expira la 31 decembrie 2013. Noul contract pastreaza acelasi salariu pentru Sarbu, 1.8 milioane dolari, potrivit anuntului. Totodata, managerul roman poate incasa un bonus anual de 100%, adica inca 1,8 milioane USD, pentru indeplinirea obiectivelor financiare si de performanta ale companiei.

Compania cu capital american este inregistrata in Bermuda.

Daca CME ii va intrerupe contractul lui Adrian Sarbu inainte de expirare, acesta are dreptul la despagubiri in valoare de 3,6 pana la 5,4 milioane USD sau, in schimb, poate deveni manager al posturilor TV detinute de CME in Romania pana la sfarsitul anului 2020. In cazul in care Sarbu va alege aceasta din urma varianta, salariul lui anual va fi de 900.000 USD/ an in calitate de manager al televiziunilor grupului CME din Romania.

Vezi documentul pe reportervirtual.ro.