Daca, cumva, va suprinde incadrarea acestui post in categoria “Adenauer”, cea cu chestiuni suspecte din media raportate pe HotNews.ro, trebuie sa cititi mai departe, ca sa vedeti de ce-am facut-o.

S-or supara sau nu amicii de la “Adevarul” pe mine, vestea a cazut ca o bomba pe capul meu plin de presa.nu si dezbaterea Traian Basescu-Crin Antonescu. Pe cand il debriefam pe Mihnea Maruta incercand sa aflu mai multe despre ce s-a intamplat sambata, la Cluj, unde Mihnea a moderat disputa celor doi candidati, Florina Tecuceanu de la ziarul mentionat m-a abordat cu urmatorul brekin nius: Andreei Mantea i-a sarit un san p-afara la “Dansez pentru tine”, pe cand executa niste acrobatii gypsy. A fost sau n-a fost premeditat? aceasta-i intrebarea.

Infamia petrecuta puteti s-o vedeti cu ochii vostri, pe site-ul PRO TV.

Ca sa intelegeti: primesc cam odata sau de doua ori pe saptamana diferite intrebari de la jurnalisti, pe felurite subiecte. Vorbim despre ratingurile lui Oprescu la Gadea, acum vreo doua week-enduri am fost la Antena 3 sa vorbesc despre startul campaniei, lucru pe care il facusem si cu doua zile inainte la Realitatea TV, odata m-a chemat chiar Radu Moraru ca sa vorbim de halul in care a ajuns presa. Nu va spun asta ca sa ma laud, ci doar ca sa va dau contextul. Intrebarea Florinei m-a lovit cu pucu-n cap. Habar n-aveam de povestea cu sanul, aveam doar o vaga idee ca exista ceva numit Andreea Mantea etc.

Ma rog, n-am fost singurul mastolog (asa s-ar numi analist de sani in greaca, cred…), vedeti articolul din “Adevarul” aici.

Acum pricepeti poate de ce-am incadrat postul la “Adenauer” – presa in campanie. “Adevarul” nu vrea politica. Si daca nu e politica, e cam greu sa gasesti subiecte, eh?

Da, stiu, oamenii mi-au pus o intrebare iar eu ma comport miseleste aici cu ei. O sa ma mai caute din parti! Ca s-o dreg cat de cat, o sa va-ntreb: fiti sinceri, ati dat clicul pe linkul la PRO TV? Daca da, atunci n-aveti dreptul sa cartiti la toata treaba. Si mai ales: ce credeti, a fost sau n-a fost? Premeditata, desigur.

Citeste articolul si pe blogul lui Iulian Comanescu

Iulian Comanescu este unul dintre cei sapte cunoscuti comentatori media care scriu despre modul in care mass-media se comporta in campania electorala prezidentiala.

Va invitam sa semnalati in comentariile dvs. cazuri flagrante de manipulare sau joc incorect in campanie din partea mass-media. In fiecare seara o sa adunam cele mai interesante comentarii intr-un articol separat.