​Chiar dacă mulți dintre noi suntem forțați să stăm acasă spre binele tuturor, sunt multe aspecte ale vieții cotidiene care trebuie în continuare să se desfășoare normal. Viața merge mai departe, iar oamenii trebuie să aibă acces la toate facilitățile cu care erau obișnuiți, chiar și în condițiile speciale ce caracterizează situația actuală. Avem nevoie de hrană, de servicii medicale de calitate, de utilități funcționale... Și poate mai mult ca niciodată toate acestea trebuie să fie active în parametri optimi, ținând cont de regimul special în care ne aflăm.

De la curățenia de zi cu zi la managementul flotei autoFoto: Viasat Group

În ciuda tuturor restricțiilor, transportatorii trebuie să asigure operațiunile vitale pentru aprovizionarea populației și firmelor cu cele necesare continuării vieții și activității economice de zi cu zi. Respectând regulile, fiecare încearcă să-și desfășoare acțiunile specifice în mod firesc. O parte importantă din cei care lucrează în acest domeniu sunt permanent pe teren, o altă parte organizează și coordonează riguros eforturile celor aflați pe traseu. Un efort concentrat pentru a ști în fiecare clipă care e disponibilitatea mașinilor, timpul necesar pentru a ajunge la o destinație, traseul pe care îl poate urma o mașină ținând cont de noile condiții de trafic.

Și tocmai din cauză că majoritatea celor aflați în marile orașe petrec mai mult timp acasă, serviciile de curățenie trebuie să lucreze la intensitate maximă. Prin pachete de monitorizare special concepute pentru serviciile de salubritate urbană, Viasat Systems este partenerul din umbră care sprijină eforturile celor mai importante companii de curățenie stradală din România. Atât la nivelul capitalei, cât și al celor mai importante centre urbane din țară, Viasat contribuie decisiv prin soluții ce corespund perfect flotelor specializate, indiferent de tipurile de echipamente implicate sau de numărul acestora.

Parteneriatele încheiate cu cele mai mari companii de salubritate ce își desfășoară activitatea la nivelul întregii țări (Polaris, Iridex, Urban, Salubritate Craiova, Supercom, ABA Trans, JT Group, Brantner) sunt dovada succesului unor soluții complexe de management al flotelor auto dezvoltate de Viasat. Perfect adaptabile oricărei companii, pachetele de management oferă acces la detalii minuțioase referitoare la flote și rapoarte periodice ce pot fi accesate la orice oră prin aplicația ViaTrack disponibilă atât pentru desktop, cât și pentru telefoanele mobile.

Activă pe piața românească de management al flotelor auto încă din 2001, firma locală devine în urmă cu 5 ani parte a Viasat Group, una dintre companiile de top din domeniul telematic la nivel internațional. Operând în piața soluțiilor telematice încă din anul 1974, Viasat Group, are în momentul de față un număr de peste 700.000 de dispozitive instalate pe vehiculele din toată Europa și o serie de servicii ce acoperă întreaga gamă de monitorizare auto. Astfel, odată cu noul nume de grup Viasat Systems, experienței locale i-a fost adăugat și know-how-ul global al unuia dintre liderii în domeniu, având acum posibilitatea de a oferi cele mai bune soluții pentru antreprenorii și companiile ce-și desfășoară activitatea în România. Pentru servicii complementare de monitorizare, alte pachete sau informații despre compania dezvoltatoare, află mai mult vizitând Viasat Systems sau solicită ofertă personalizată la sales@viasatonline.ro.