Dupa tragedia lui Ionut, baietelul de 4 ani omorat de cainii vagabonzi in Sectorul 2 al Capitalei, autoritatile cu greu au inceput sa reactioneze: Parlamentul a adoptat o lege ce permite strangerea si eutanasierea maidanezilor, o lege ce asteapta promulgarea, in timp ce primariile de sector si cea generala a Capitalei au inceput in forta adunarea cainilor de pe strazi. Cifrele seci spun ca exista mai bine de 65.000 de caini fara stapan lasati liberi pe strazile din Bucuresti, o capitala europeana in care maidanezul a devenit o adevarata marca inregistrata.

  • HotNews.ro propune un serviciu interactiv prin care cititorii pot amplasa pe harta detalii despre zonele si locurile din Bucuresti unde sunt caini maidanez
  • Pentru a pastra relevanta aplicatiei, va rugam sa cititi cu atentie regulile de postare si sa furnizati cat mai multe informatii.
  • Informatiile furnizate vor fi publicate pe harta dupa ce vor fi aprobate de catre moderatori

---

UPDATE 19 sept 11:00 : Sesiunea de editare a hartii s-a incheiat. Urmeaza ca informatiile transmise de catre cititorii HotNews.ro sa fie procesate intr-o harta ce va prezenta rezultatele.

In cursul zilei de joi vor fi moderate si ultimele informatii transmise de cititori. In cadrul acestui articol va ramane vizibila doar aplicatia de vizualizare a hartii.

Cu informatiile primite de la cititori, HotNews.ro va realiza o harta care sa prezinte rezultatele, zonele cu cei mai multi maidanezi, densitatea cainilor comunitari pe harta, precum si suprapunerea zonelor de maidanezi cu imprejurimile unor puncte sensibile precum scoli, gradinite si spitale.

---

Aplicatie Interactiva - Harta zonelor cu maidanezi din Capitala

Instructiuni:

1.Navigheaza pe harta si gaseste zona ce te intereseaza

2. Alege simbolul "Maidanezi" din coloana din stanga si adauga-l pe harta in zona/strada/locul ales.

3. Completeaza detaliile din campurile ce apar in fereastra (campurile marcate cu * sunt obligatorii)

4. Dupa completearea campurilor apasa semnul "x" din coltul ferestrei. Semnul adaugat de dvs. va disparea de pe harta si va merge catre verificare la moderatori. Odata aprobat de catre moderatori, simbolul va aparea pe harta.

5.Da click pe celalalte elemente de pe harta pentru a vedea ce au adaugat deja alti cititori.

Vizualizare hartă mai mare

Citeste si:

Vezi mai multe harti si aplicatii interactive pe Portalul de Harti HotNews.ro