​Bruce Willis „nu mai comunică foarte bine”, a dezvăluit săptămâna aceasta Glenn Gordon Caron, creatorul serialului „Moonlight”, care l-a făcut celebru pe actor în anii '80, relatează The Hollywood Reporter și News.ro.

Bruce Willis și soția sa Emma Heming în Los AngelesFoto: The Image Direct / Profimedia Images

Producătorul, al cărui serial a fost lansat recent în streaming pe Hulu într-o versiune restaurată în Statele Unite, a mărturisit că i-a dat vestea lui Bruce Willis „înainte ca boala să-l împiedice să vorbească”: „(Părea fericit) chiar dacă nu putea să o spună”.

„Când am reuşit să petrec timp cu el, am discutat despre asta şi ştiu că a fost încântat de veste”, a mai spus Glenn Gordon Caron pentru New York Post.

„Ştiu că a însemnat foarte mult pentru el”, a mai spus el, adăugând că actorul „nu mai comunica foarte bine”.

Caron, care îl vizitează frecvent pe Bruce Willis spune că „ceea ce face ca boala lui să fie atât de halucinantă este că, dacă ai petrecut vreodată timp cu el, ştii că nimeni nu avea atâta bucurie de a trăi ca el”.

„Iubea viaţa şi se trezea în fiecare dimineaţă pentru a-şi trăi viaţa din plin”, continuă producătorul, înainte de a adăuga: „Ideea că acum vede viaţa printr-o uşă de protecţie nu are niciun sens. Este cu adevărat un tip incredibil”.

Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență

Soţia lui Bruce Willis, Emma Heming Willis, a vorbit cel mai recent despre starea de sănătate a actorului în cadrul emisiunii Today, la sfârşitul lunii septembrie.

„Ceea ce am aflat este că demenţa este dificilă. Este greu pentru persoana diagnosticată. Este greu şi pentru familie. Şi nu este diferit pentru Bruce, pentru mine sau pentru fiicele noastre”, a spus aceasta.

Familia lui Bruce Willis a anunțat în luna martie a anului trecut că starul va renunța la actorie după ce a fost diagnosticat cu afazie, o afecțiune a vorbirii din cauza degenerării cerebrale.

În februarie anul acesta familia lui Willis a anunțat că boala s-a agravat și că acesta a fost diagnosticat cu demență frontotemporală, o boală neurodegenerativă înrudită cu boala Alzheimer.

Cei care suferă de această boală pot avea probleme de memorie, modificări comportamentale sau dificultăţi de vorbire sau de mişcare.