Andrei Penescu, fiul fostului patron de la FC Argeș, a ieșit definitiv din lumea fotbalului. În prezent, e crainic TV la un post local de știri din județ, la mai bine de 10 ani de când prelua frâiele clubului după arestarea tatălui său.

Audi R8Foto: Jonathan Weiss / Alamy / Profimedia Images

„Dinastia Penescu” e istorie la FC Argeș. Cornel Penescu, afaceristul care a provocat retrogradarea echipei în 2008, în zgomotosul dosar „Mită pentru arbitri”, a ieșit din închisoare, dar s-a retras definitiv din viața publică. Fiul său, în schimb, are apariții periodice la TV, fiind prezentator la o televiziune locală, Argeș TV, post care reprezintă în continuare unul dintre businessurile familiei.

În vârstă de 31 de ani, Andrei Penescu devenise portavocea clubului în perioada în care tatăl său s-a aflat în spatele gratiilor, până ca FC Argeș să se dezintegreze în 2013. Pe modelul lui Adrian Mititelu jr. la Craiova, Penescu jr. își asumase rolul de conducător în Trivale, fiind cel care reprezenta clubul la TV și lua decizii legate de strategia echipei.

Andrei Penescu „defila” în urmă cu mai bine de 10 ani la volanul unui Audi R8, o mașină în vogă în acele vremuri, aspect care i-a atras nenumărate antipatii din partea fanilor lui FC Argeș. Astăzi, Penescu jr. duce o viață mult mai liniștită și încearcă, exceptând aparițiile sale televizate, să fie cât mai discret.

Citește continuarea știrii pe GSP.RO.