Rihanna a născut în secret un băiat, al doilea copil al ei cu rapperul A$AP Rocky, a anunţat luni site-ul american de specialitate TMZ, citat de News.ro.

Rihana alaturi de A$AP RockyFoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Potrivit surselor celor de la TMZ, cântăreața a dat naştere noului său copil la începutul acestei luni.

„Surse direct informate ne-au spus că bebeluşul a ajuns la Los Angeles pe 3 august. Nu ştim încă numele copilului, dar ştim că începe cu 'R' şi că este băiat”, notează TMZ.

Cântăreaţa melodiilor „Diamonds” şi „Umbrella” a dat naştere primului ei copil, tot un băiat, în mai 2022. Ea a făcut senzaţie la ediţia din acest an a Super Bowl din Arizona, etalându-şi sarcina pe scenă.

Rihanna şi A$AP Rocky şi-au făcut publică relaţia la sfârşitul anului 2020, iar în ianuarie au dezvăluit că aşteaptă primul lor copil printr-o şedinţă foto realizată la New York.

Rihanna s-a concentrat pe afaceri și rolul de mamă în ultimii ani

Rihanna și A$AP Rocky au fost prieteni mulți ani înainte de a începe o relație intimă. Rapper-ul a spus revistei GQ în mai 2021 că ea a fost „dragostea vieții mele” și că își dorește „categoric” să fie tată.

Cântăreaţa, pe numele real Robyn Rihanna Fenty, nu a mai lansat un album din 2016.

În ultimii ani, ea a devenit miliardară folosindu-şi faima pentru a crea branduri de succes de machiaj, lenjerie şi haute couture. Recent, ea a avut o apariţie pe coloana sonoră a filmului „Black Panther: Wakanda Forever”, cu piesa „Lift Me Up”.

A$AP Rocky, al cărui nume real este Rakim Athelaston Mayers, este un artist de muzică rap care a câştigat mai multe premii BET de hip hop şi a fost nominalizat de două ori la premiile Grammy.