Trebuia să fie un anunț de nuntă. După a treia amânare, căsătoria dintre Massimo și Cristina ar fi trebuit să aibă loc în octombrie. Totul era pregătit, inclusiv invitațiile. Dar petrecerea organizată pentru a sărbători viitorii soți, într-una dintre cele mai somptuose vile din Torino, a avut un final surpriză.

Bancherul italian a contramandat nuntaFoto: Captura video

Entuziasmul s-a transformat în tăcere mormântală când Massimo Segre a vorbit în fața zecilor de invitați. Inițial, părea un discurs normal, le-a mulțumit prietenilor, a mărturisit că este puțin emotionat, a primit aplauze.

Apoi și-a schimbat tonul,și a anunțat că nu se va mai căsători cu Cristina Seymandi care asista șocată la scenă.. Motivul: ar fi fost înșelat. „Acum poți să pleci cu avocatul tău”, a spus el.

Cristina a asistat fără cuvinte la discursul neașteptat, iar când acesta s-a încheiat, iar Massimo a plecat de pe scenă fără a se uita în urmă, a plecat și ea fără a scoate un cuvânt.

„A preferat să facă asta în public, să arunce totul în derizoriu, provocând atâta durere tuturor. Nu înțeleg de ce”, a declarat femeia, spunând chiar că se gândește să-l dea în judecată pe fostul partener.

Massimo Segre, 64 de ani, este un bancher cunoscut din Torino. apropiat de industriașul Carlo De Benedetti. Mama lui Segre a fost singura persoană din afara familiei care deținea un procent din compania lui De Benedetti, precum și contabilul lui de încredere.

Cristina Seymandi , în vârstă de patruzeci de ani, este o fostă colaboratoare a Chiarei Appendino, fostul primar din Torino.

Cei doi erau împreună de trei ani. (Surse: Corriere.it, LoSpiffero.com)