​Cântărețul de manele Jador a anunțat miercuri noaptea că renunță la muzică din cauza problemelor de sănătate și că 2023 va fi ultimul an din cariera sa.

JadorFoto: Agerpres

„Vă anunț cu părere de rău că cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite… pentru jadorasii mei! Ultima piesă va fi in luna decembrie…”, a afirmat el într-o postare făcută miercuri noaptea pe pagina sa oficială de Facebook.

Interpretul, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, a afirmat că a luat decizia de a renunța la muzică împreună cu managerul său și echipa cu care lucrează, notând că „am decis că sănătatea mea e mai importantă”.

„Anul ăsta cât ne mai rămâne sper ca Dumnezeu să mă țină în viață și să mai pot merge măcar la câteva concerte! În cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă fanilor mei muzica gratis! Vă iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj”, a adăugat Jador la postarea alături de care a distribuit două fotografii cu el aflat pe un pat de spital.

„Aveți grijă de sănătatea voastră!”, și-a încheiat mesajul interpretul în vârstă de 28 de ani.

Jador nu a precizat de ce probleme de sănătate suferă însă el a invocat și în luna decembrie a anului trecut că se simte foarte rău. În luna aprilie el a ajuns în spital, dar și-a asigurat atunci fanii că este bine.

„Dragilor, sunt bine (…) Sunt bine, sunt forță. Mi-am făcut o doză de vitamine, totul e bine, stați liniștiți”, a afirmat el pe 16 aprilie pe Instagram.