Femeia de afaceri și prezentatoarea TV americană Martha Stewart va fi unul dintre modelele care apar pe coperta ediției de anul acesta a revistei Sports Illustrated Swimsuit la 81 de ani, un record de vârstă, relatează CNN și USA Today.

Martha StewartFoto: Slaven Vasic / Getty Images / Profimedia

„Îmi place acea fotografie”, a declarat Stewart cu privire la imaginea de copertă care a fost dezvăluită luni în timpul emisiunii „Today” de la postul NBC News.

Fotografiile au fost făcute în timpul unei ședințe foto organizate în Republica Dominicană, Stewart relatând că „atunci când am auzit că voi fi pe coperta Sports Illustrated Swimsuit m-am gândit 'Oh, asta e destul de bine, cred că voi fi cea mai în vârstă persoană care a apărut vreodată pe coperta unei reviste Sports Illustrated'”.

„Iar eu nu mă gândesc foarte mult la vârstă, dar m-am gândit că acest lucru este destul de istoric”, a adăugat ea.

„Cred că toți ar trebui să ne gândim să trăim bine, să avem o viață de succes, și nu la îmbătrânire. Toată chestie legată de îmbătrânire este atât de plictisitoare”, a mai spus ea.

Cum s-a pregătit Martha Stewart pentru sesiunea foto a Sports Illustrated

Ea a relatat totuși că a luat câteva măsuri pentru a se pregăti pentru ședința foto.

„Nu m-am înfometat dar nu am mâncat deloc pâine și paste timp de câteva luni. Am mers la Pilates în fiecare zi (...) Eu duc o viață curată oricum. O dietă bună și exerciții bune și produse de îngrijire a pielii bune și toate lucrurile de tipul acesta, dar a fost destul de distractiv, a mai spus ea.

„Am fost serioși când am spus că anul acesta va fi unul epic”, au notat și cei de la Sports Illustrated pe pagina de Twitter a revistei.

Martha Stewart, fost model, şi-a cultivat întotdeauna imaginea unei persoane cu un spirit independent. În 2004 ea a petrecut cinci luni în închisoare, după ce a fost acuzată de infracţiuni asociate unor tranzacţii ilicite pe bursă.