Florin Răducioiu (53 de ani), fostul mare internațional român, a oferit un interviu în care a vorbit despre marele regret al vieții sale.

Florin RaducioiuFoto: Inquam Photos / George Călin

Răducioiu a vorbit cu spaniolii de la AS și despre perioada care a urmat încheierii carierei de fotbalist. Fostul mare atacant, trecut în pe la AC Milan, A Monaco, Espanyol, West Ham sau Dinamo, s-a retras în 2004, de la Creteil, din Franța.

„Ce ați făcut după ce ați agățat ghetele în cui?”, a fost întrebarea care l-a făcut pe Răducioiu să vorbească despre marele regret al vieții sale.

„Vreau să le dau câteva sfaturi tinerilor. Au trecut 20 de ani de la retragere. Acum toți jucătorii sunt inteligenți și au agenți. Ca fotbalist, poți să-ți iei un an sabatic. Dar atunci trebuie să ai idei clare, pentru că urmează o altă viață. Ce vrei să faci? Să fii director sportiv, antrenor. Nu prea mai există altceva. Sau, altfel, să ieși din fotbal și să faci altceva. Nu poți să pierzi mult timp pentru că te obișnuiești și nu vrei să faci nimic. Dacă ai bani, crezi că o să dureze. Nu poți să știi ce se poate întâmpla. În cazul meu, regret”.

Citește continuarea pe GSP.