Două turiste care au urmat instrucțiunile GPS au ajuns cu mașina în ocean, iar imaginile au devenit virale. S-a întâmplat în portul de agrement Honokohau Harbour din Kailua Kona, Hawaii, scrie The Washington Post.

HawaiiFoto: Paul Topp | Dreamstime.com

În imaginile filmate de Christie Hutchinson, care a asistat la incident, pot fi văzute două femei cu centurile de siguranță puse, într-o mașină care se scufunda, cea aflată la volan fiind zâmbitoare. Ștergătoarele de parbriz ale mașinii încă erau în funcțiune, în timp ce mașina se înclina, scufundându-se, dar femeile nu păreau să fie în panică.

„Stăteam acolo încercând să mă adăpostesc de ploaie și am văzut o mașină care a trecut pe lângă barca noastră, direct în port, cu o viteză destul de mare. Au mers cu atâta încredere, nu aveau nicio expresie de panică pe față, erau zâmbitoare”, a povestit Christie Hutchinson, conform The Washington Post.

În cele din urmă, cele două femei și-au desfăcut centurile de siguranță și au ieșit pe fereastră. Mai mulți bărbați au sărit în apă, intervenind pentru a le salva pe turiste și pentru a încerca să scoată din apă mașina, care s-a scufundat în totalitate. (Foto: Dreamstime.com)