​​Scena din Basic Instinct nu i-a adus doar celebritatea. Sharon Stone a pierdut custodia copilului ei din cauza celor câteva secunde în care apare punând picior peste picior.

Sharon Stone în Basic Instinct (1992)Foto: TriStar Pictures - Carolco Pictu / Christophel Collection / Profimedia

Sharon Stone a povestit în podcastul Table for Two că prejudecățile judecătorului au făcut-o să piardă custodia fiului ei în timpul procesului de divorț din 2004. Ea a spus că magistratul l-a întrebat pe copilul de patru ani dacă știa că mama lui a făcut „filme cu sex”.

„A fost o armă împotriva mea”, în lupta pentru custodia fiului său, Roan, pe care l-a adoptat împreună cu soțul ei de atunci Phil Bronstein în 2000, a spus actrița, potrivit The Guardian.

„Oamenii apar acum fără haine la televizor în mod obișnuit, iar o posibilă scenă de nuditate de 16 secunde a mea a făcut să pierd custodia copilului”, a declarat Stone, care a primit doar drept de vizită la acea vreme.

Ea a precizat că decizia a afectat-o profund, contribuind la internarea sa în spital cu probleme cardiace un an mai târziu. „Mi-a frânt inima, la propriu”, a mai spus Sharon Stone.