Camerele de supraveghere de la grădina zoologică din orașul Amarillo din statul american Texas au surprins o „creatură misterioasă”, iar autoritățile au cerut pe rețelele de socializare ajutorul locuitorilor pentru a identifica „obiectul neidentificat din Amarillo”, potrivit US Today și CBS News.

HotNews.roFoto: Hotnews

Autoritățile din Amarillo au solicitat miercuri ajutorul localnicilor să identifice „creatura misterioasă” care a fost suprinsă noaptea, în 21 mai, de camerele de supraveghere din exteriorul grădinii zoologice.

Autoritățile locale se întreabă într-o postare pe Twitter ce ar putea fi făptura care se plimba pe lângă zidurile grădinii zoologice.

  • „Este o persoană cu o pălărie ciudată căruia îi place să se plimbe noaptea?
  • Este chupacabra? Aveți vreo idee ce poate fi acest „obiect neidentificat din Amarillo?”, se arată în postarea primăriei din Amarillo.

Chupacabra ar fi o creatură care atacă animalele și le consumă sângele, potrivit unei legende din America Latină.

Angajații grădinii zoologice nu și-au putut da seama despre ce animal ar putea fi vorba deoarece camerele de supraveghere nu filmează, ci fac doar poze.

„Vrem doar să lăsăm comunitatea din Amarillo să se distreze cu această poză”, a declarat administratorul parcurilor din orașul american, Michael Kashuba.

„Este important de menționat că această creatură se afla în afara grădinii zoologice Amarillo. Nu au existat semne că ar fi încercat să pătrundă în grădina zoologică. Niciun animal sau individ nu a fost rănit”, a spus oficialul american.