Un autoturism ars, în interiorul căruia se aflau fragmente de oase umane, a fost descoperit, sâmbătă, pe un câmp din judeţul Ilfov, în zona localităţii Măgurele. Un bărbat a sunat la 112, anunţând că în zonă arde o maşină.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit datelor furnizate de IPJ Ilfov, apelul a fost primit sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 09:19, din partea unui bărbat care anunţa că la intrarea în oraşul Măgurele arde o maşină, scrie news.ro.

„La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii din Măgurele si pompieri militari, pentru efectuarea de activităţi specifice din competenţă. Verificările şi investigaţiile sunt continuate pentru stabilirea situaţiei de fapt de drept şi luarea măsurilor legale care se impun, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”, transmite Poliţia judeţului Ilfov.

Maşina a fost văzută într-un lan de rapiţă. Potrivit antena3.ro, în portbagajul autoturismului au fost descoperite rămăşiţe umane carbonizate, tranşate, iar maşina nu a putut fi identificată, în primă fază.