Un bărbat din statul american Virginia a câștigat o sumă care se ridică la șase cifre după ce a cumpărat 264 de bilete de loterie câștigătoare, relatează Insider.

Bilete la loterie in SUAFoto: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

Jalen Taylor, un rezident al orașului Charlottesville, a mers acasă cu 132.000 de dolari după ce fiecare bilet i-a adus un premiu de 500 de dolari în urma a două extrageri separate, potrivit unui anunț făcut de reprezentanții loteriei din Virginia.

Taylor cumpărase două loturi de bilete de tip Pick 3 care presupun alegerea unei combinații aleatorii de 3 cifre, de la 000 la 999.

Primul lot, cumpărat de bărbat pentru o extragere ce a avut loc pe data de 18 noiembrie a anului trecut, a conținut 104 de bilete cu combinația 9-6-0. Al doilea, cumpărat pentru o extragere de pe 10 ianuarie, a conținut 160 de bilete cu numerele 5-4-2.

Toate biletele, fiecare cumpărat pentru un dolar, s-au dovedit câștigătoare, ducându-i bărbatului un câștig substanțial în mai puțin de două luni.

„Am avut un presentiment”, a spus el presei locale, adăugând că intenționează să își investească o parte a câștigului și să economisească restul.