Fostul baschetbalist american Shaquille O'Neal a dezvăluit că până și gorilele sunt intimidate de el, scrie Insider.

Shaquille O'NealFoto: Robin Rayne Nelson / Zuma Press / Profimedia Images

O'Neal a explicat în timpul unui episod recent al podcastului „The Big Podcast with Shaq” că gorilele de la grădinile zoologice se agită de fiecare dată când îl văd și că unele vor să se lupte cu el.

Shaq chiar l-a sunat pe un director al Grădinii Zoologice din Miami în timpul podcastului, acesta confirmând povestea.

Subiectul a apărut în discuție în timp ce Shaq contempla dacă să își lase părul să crească, glumind că ar fi o „gorilă cu spatele argintiu, nu o vulpe argintie”.

Fostul baschetbalist legendar, care este un mare fan al grădinilor zoologice, a explicat apoi cum se comportă gorilele în prezența sa.

„Poveste adevărată”, a început el. „Am fost la fiecare grădină zoologică din lume și de fiecare dată când merg la secțiunea cu gorilele ele se uită la mine ceva în genul 'hey, omule, unde ți-e blana?' Pe bune. Așa se uită la mine. Se uită la mine ca și când 'de ce noi suntem aici înăuntru și tu acolo afară?”, a povestit el.

„Și ele mereu înnebunesc când mă văd”, a dezvăluit Shaquille O'Neal.

De ce se sperie gorilele de Shaq

Shaq, care are o înălțime de 2 metri și 16 centimetri și cântărește 147 de kilograme, l-a sunat apoi pe Ron Magill, un expert în animale și directorul de comunicare al Grădinii Zoologice din Miami.

Magill nu doar că a confirmat povestea, dar a oferit și o explicație pentru comportamentul animalelor, spunând că gorilele de sex masculin se simt intimidate de Shaq.

„Gorila este intimidată, ea se uită la Shaq și crede că Shaq îi va lua fetele. Ea devine încordată și încearcă să se prezinte cât mai mare posibil”, a explicat Magill.

Shaq a adăugat apoi că pățește același lucru la fiecare grădină zoologică din lume.

„Ele încearcă să evadeze din blestemăția aia și să se lupte cu mine”, a povestit fostul baschetbalist.

Citește și: