​Actorul francez Gaspard Ulliel, cunoscut din „Hannibal Rising”, dar și pentru interpretarea lui Yves Saint Lauren în filmul „Doar sfârșitul lumii”, a murit miercuri, la vârsta de 37 de ani, în urma unui accident de schi, a anunțat familia sa într-un comunicat, citat de AFP.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ulliel s-a născut pe 25 noiembrie 1984 în Boulogne-Billancourt, o suburbie a Parisului. Mama sa lucrează în industria modei iar tatăl său este stilist. Are o cicatrice pe obraz, pe care a căpătat-o la vârsta de 6 ani când a încercat să călărească un câine ca pe cal. Ulliel a absolvit Universitatea Saint-Denis unde a studiat cinematografia, potrivit cinemagia.ro.

A început să joace încă de când era în școală, apărând în filmul de televiziune Une Femme En Blanc. Pe parcursul următorilor ani a fost distribuit în scurt-metraje. A fost descoperit de regizorul Michel Blanc, care i-a oferit un rol în filmul Embrassez qui vous voudrez (2002) în care juca alături de Charlotte Rampling. Rolul lui Manech din Un long dimanche de fiançailles (2004), unde joacă alături de Audrey Tautou, i-a adus celebritatea.