O femeie din statul american California a născut gemeni în doi ani diferiți după ce copiii săi au fost aduși pe lume la distanță de câteva minute în noaptea de Revelion, relatează Insider.

Bebelusii s-au nascut la Centrul Medical Natividad din CaliforniaFoto: Natividad Medical Center

Cei doi bebeluși ai lui Robert Trujillo și Fatima Madrigal s-au născut la Centrul Medical Natividad din Salinas, fiica lor născându-se la 15 minute după băiat, potrivit revistei People.

„Natividad a salutat-o pe Aylin Yolanda Trujillo ca primul bebeluș al lui 2022”, au anunțat reprezentanții spitalului pe Twitter, precizând că „fratele ei geamăn, Alfredo Antonio Trujillo s-a născut cu 15 minute mai devreme vineri pe 31 decembrie la ora 23:45 ceea ce înseamnă că zilele lor de naștere cad într-o zi, lună și an diferit - o probabilitate de unu la două milioane!”.

„Mi se pare uimitor să mă gândesc că gemenii au zile de naștere diferite”, a afirmat Madrigal într-un comunicat de presă, adăugând că „am fost surprinsă și fericită că ea s-a născut la miezul nopții”.

Dr. Ana Abril Arias, unul din medicii spitalului, a declarat la rândul ei că „a fost una din cele mai memorabile nașteri din cariera mea”.

Un alt caz similar a fost înregistrat și în statul american Indiana în urmă cu doi ani.

Gemenii lui Dawn Gilliam și Jason Tello s-au născut la o distanță de 30 de minute unul față de celălalt între 31 decembrie 2019 și ianuarie 2020, ceea ce înseamnă că ei s-au născut în zile, luni și decenii diferite.

Citește și: