Cu o lungime impresionantă de aproape 222 de metri, Somnio va fi cel mai mare iaht din lume „atât ca lungime cât și ca volum” când va fi lansat în 2024. Dar cum arată un apartament de lux la bordul Somnio a cărui valoare totală este de 600 de milioane de dolari? Tocmai au fost dezvăluite imagini cu felul în care va arăta interiorul navei.

Carena Somnio, cel mai mare iaht rezidential din lume, va fi construita la TulceaFoto: somniosuperyachts.com

Toate cele 39 de apartamente plutitoare, ale căror prețuri pleacă de la 11 milioane de dolari, au un balcon sau o terasă privată, pot fi personalizate, unele dintre opțiunile prezentate includ paturi uriașe în formă de scoică, zone de zi extinse cu vedere la ocean și perete de oglinzi, scrie CNN.

Apartamentele au suprafete de peste 400 de metri pătrați.

Proiectanții Somnio afirmă că clienții vor beneficia de același nivel de lux oferit de hotelurile de 7 stele, pe lângă faptul că își vor putea trece adresa ca fiind pe cel mai mare iaht din lume.

„Proprietarii se vor bucura de un stil de viață cu adevărat unic pe mare, cu un echipaj ales pe sprânceană și un itinerar global de destinații cu atenție alese și experiențe demne unui iaht de acest fel”, afirmă proiectanții Somnio.

Sursa foto: Somnio Superyachts