Vedeta din seria Bond și-a explicat obiceiurile în timpul unui episod recent al podcastului ”Lunch With Bruce”, spunându-i gazdei Bruce Bozzi - care este și prietenul lui Craig cu care acesta frecventează barurile gay- că, dintotdeauna a preferat aceste baruri. „Merg la baruri gay de când mă știu. Unul dintre motive: pentru că nu mă bat atât de des în barurile gay", a povestit el, potrivit hollywoodreporter.com

Daniel CraigFoto: Capital Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dar mai există și un alt avantaj, mai spune Craig: atmosfera nu numai că era mai relaxată, dar acele baruri sunt un loc bun pentru a întâlni femei, care vin acolo din motive similare.

„Toată lumea era relaxată. Toată lumea. Nu trebuia să-ți afișezi ostentativ sexualitatea. A fost ok. A fost un loc în care te simțeai în siguranță. Mai mult, poți întâlni și fete în aceste baruri, pentru că sunt multe fete acolo, exact pentru același motiv pentru care eram și eu.”

Craig și-a reamintit cum a fost ”prins” alături de gazda poscastului în barul gay Roosterfish din Venice Beach în 2010. Craig a descris povestea ca pe ceva lipsit de importanță, deși în acel moment a atras atenția presei.

Actorul este căsătorit din 2011 cu actrița Rachel Weisz.