Mike Tindall, nepotul prin alianță al reginei Elisabeta a II-a, a relatat că i-a tras odată un pumn prințului Harry pentru a vedea cum vor reacționa bodyguarzii săi, relatează Insider.

Mike Tindall alaturi de sotia sa, verisoara printului HarryFoto: Zak Hussein / Splash / Profimedia Images

Tindall este un fost jucător profesionist de rugby care s-a căsătorit cu Zara Tindall (născută Phillips), verișoara prințului Harry. Bărbatul a apărut de-a lungul anilor alături de prințul Harry la mai multe evenimente publice și private ale familiei regale.

Acesta a vorbit marți în cadrul evenimentului A Question of Sports Live din Londra despre celebrarea câștigării Cupei Mondiale la Rugby în 2003 alături de prințul Harry și coechipierul său Iain Balshaw.

Potrivit acestuia, el și Balshaw s-au gândit că ar fi amuzant să „arunce câteva lovituri în direcția lui Harry” pentru a vedea cât de rapid va reacționa echipa sa de securitate.

Tindall a relatat că bodyguarzii lui Harry au avut nevoie de doar câteva secunde pentru a-l țintui la podea.

„La Balmoral (n.r. reședința de vară a familiei regale) au acum aceeași conversație”, a spus acesta în glumă, adăugând că „doar că regina l-a lăsat acum fără echipa de securitate”.

Harry a relatat în timpul interviului pe care l-a acordat alături de soția sa, Meghan Markle, prezentatoarei americane Oprah Winfrey în luna martie că echipele de securitate ale celor doi au fost retrase în 2020 după ce au renunțat la îndatoririle de membri ai familiei regale.

Citește și: