Un client care a luat cina împreună cu familia sa într-un restaurant din Gainesville, un oraş din statul american Florida, a lăsat angajaţilor un bacşiş de 10.000 de dolari la o notă de plată de 144 de dolari, conform presei locale, citate de EFE.

Foto:

S-a întâmplat în restaurantul Wahoo Seafood Grill, săptămâna trecută, când după ce a luat cina un client li s-a adresat chelnerilor şi bucătarilor localului pentru a le mulţumi pentru eforturile făcute în timpul pandemiei şi pentru loialitatea de care au dat dovadă.

Misteriosul bărbat s-a întors apoi la masă, a plătit cu cardul nota de 144,66 de dolari şi le-a spus celor zece angajaţi al localului aflaţi în tură în acea seară liniştită, cu doar câteva mese ocupate, să împartă între ei bacşişul, relatează cotidianul local The Gainesville Sun.

Chelnerul care a făcut nota de plată a avut parte de o mare surpriză atunci când a văzut că suma lăsată ca bacşiş era de 10.000 de dolari. El l-a sunat imediat pe proprietarul localului, Shawn Shepherd, pentru a-l înştiinţa de suma uriaşă lăsată de un client, la o notă de plată de 144,66 de dolari.

Primul gând al lui Shepherd a fost că era vorba despre o greşeală şi le-a cerut chelnerilor să verifice datele de pe spatele cărţii de credit. Însă banca a aprobat tranzacţia, iar în contul localului a intrat suma aferentă notei de plată, precum şi cei 10.000 de dolari ca bacşiş.

"Când i-am văzut pe băieţi cum primeau cecurile care li se cuveneau, m-am simţit ca şi cum eram în dimineaţa de Crăciun", a spus Shepherd pentru The Gainesville Sun. (Sursa: Agerpres)