Artistul Jude Law a renunţat la tatuajul dedicat fostei soţii, de care s-a despărţit acum 17 ani, iar textul dedicat lui "Sadie cea sexy” a fost înlocuit cu un peşte albastru. Şi Johnny Depp şi Angelina Jolie şi-au modificat tatuajele dedicate fostelor relaţii.

Sadie Frost si Jude LawFoto: Captura Youtube.com

Jude Law spune despre el că este stabil şi plictisitor. Atât de stabil încât, deşi s-a despărţit de actriţa Sadie Frost în urmă cu 17 ani, abia de curând a renunţat la tatuajul pe care i l-a dedicat, scrie Mediafax. Textul original tatuat pe braţul stâng, un vers din piesa The Beatles "Sexy Sadie”, a fost înlocuit de curând cu un mare peşte albastru.

Law şi Frost s-au căsătorit în 1992, au divorţat în 2003, şi au împreună trei copii.

Starul britanic, celebru şi pentru că a înşelat-o pe actriţa Sienna Miller cu bona copiilor lui, se pregăteşte să devină tată pentru a şasea oară, cu cea care îi este soţie de un an, Phillipa.

Printre vedetele care au decis să îşi modifice tatuajele inspirate de foste relaţii se numără Johnny Depp, care a făcut-o chiar de două ori, cu cele dedicate Winonei Ryder şi lui Amber Heard. Iar Angelina a modificat numele lui Billy Bob Thornton în coordonatele locurilor unde i s-au născut copiii.