Prinţul Harry a participat la o sesiune de înregistrări cu Jon Bon Jovi la legendarul Abbey Road Studios din Londra. Totodată, Harry şi Bon Jovi au recreat şi imaginea de pe celebrul album The Beatles „Abbey Road”, relatează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Prinţul Harry s-a întâlnit cu starul american Jon Bon Jovi, vineri, la legendarul studio de înregistrări Abbey Road din Londra. Bon Jovi şi-a reînregistrat piesa „Unbroken” împreună cu Invictus Games Choir.

Cu această ocazie, prinţul Harry, care a înfiinţat Jocurile Invictus, dedicate veteranilor de război, în 2014, a trecut în spatele microfonului alături de celebrul rocker.

Versiunea înregistrată în interes caritabil a piesei „Unbroken”, realizată împreună cu Invictus Games Choir, va fi lansată în luna martie.

Cu aceeaşi ocazie, prinţul Harry, Jon Bon Jovi şi doi membri ai corului Invictus au recreat celebra imagine de pe coperta albumului The Beatles „Abbey Road”, din 1969.

Prinţul Harry participă, până pe 31 martie, la ultimele sale evenimente oficiale în calitate de membru senior activ al familiei regale a Marii Britanii. Acesta şi soţia sa au anunţat, la începutul lunii ianuarie, că renunţă la statutul lor şi că vor să devină independenţi din punct de vedere financiar.