Un inel pierdut în urmă cu 47 de ani în Statele Unite a fost descoperit într-o pădure din Finlanda, potrivit The Guardian. Bijuteria aparține unei femei care o primise de la soțul său în 1973 și a uitat-o într-un magazin.

Debra McKenna, în vârstă de 63 de ani, a pierdut inelul în Portland, unde l-a uitat într-un magazin. Ea îl primise de la soțul său în 1973, înainte de a pleca la facultate. Cei doi au fost căsătoriți timp de 40 de ani, până în 2017, când bărbatul a murit.

Un bărbat a descoperit inelul cu ajutorul unui detector de metale, bijuteria fiind îngropată într-un parc împădurit din orașul Kaarina, din sud-vestul Finlandei. Inelul era inscripționat cu mesajul: "Liceul Morse, 1973, S.M.”, astfel că bărbatul care l-a găsit a luat legătura cu asociația absolvenților școlii și astfel a reușit să dea de urma proprietarului.

McKenna a spus că a plâns în momentul în care a primit inelul acasă, prin poștă, săptămâna trecută: "Este extrem de emoționant că în această lume negativă mai există oameni care depun eforturi pentru a face fapte bune. Există oameni buni pe lume și avem nevoie de ei”.