Actorul american Adam Driver a ieșit dintr-un interviu radio, asta după ce realizatorii au pus un fragment audio din filmul „Marriage Story” în care se aude cum actorul cântă. Jurnaliștii vorbesc despre faptul că actorul ar suferi de o „fobie”, notează BBC.

HotNews.roFoto: Hotnews

Producătorul executiv al emisiunii radio a declarat următoarele: „Nu prea înțelegem motivul pentru care a plecat...știam din interviurile noastre precedente faptul că lui Adam Driver nu îi place să se audă în clipuri din filme (ceea ce nu e neobișnuit, mulți actori simt asta).” Jurnaliștii i-au propus chiar să își dea căștile cât timp se auzea clipul, însă actorul a ales să părăseasă interviul în schimb.

​Driver a mai vorbit despre aversiunea sa de a-și urmări propriile interpretări. Într-un interviu din 2015 actorul a declarat următoarele: „M-am privit și m-am mai ascultat în trecut, iar mai apoi mereu îmi uram interpretarea. Îmi doream să o schimb, dar nu poți face asta.”

De asemenea, actorul a mai vorbit și despre faptul că „i-a venit să vomite” în momentul în care a fost obligat să urmărească filmul „Războiul Stelelor: Trezirea forței”.

Actorul s-a ascuns într-o cameră la premiera filmului „Agent provoKkKator”, interpretare pentru care a primit o nominalizare la Oscaruri.

Filmul în care Adam Driver joacă rol principal, „Marriage Story” are cele mai multe nominalizări la Premiile Globul de Aur de anul acesta.