Un cuplu din Constanța care a cumpărat un bichon maro a avut o surpriză neplăcută la prima baie. Sub duș, blana bichonului a devenit albă, ceea ce înseamnă că a fost vopsită în așa fel încât câinele să fie vândut mai scump, scrie Mediafax.

catel vopsitFoto: Captura video

Un cuplu de tineri din Constanța a avut o surpriză neplăcută atunci când a făcut baie pentru prima dată puiului de bichon pe care tocmai ce îl cumpărase.

Sub apa dușului, familia a constatat că blana bichonului se decolorează și că exemplarul achiziționat nu este, de fapt, maro, ci alb.

Stăpânii au filmat întregul moment și au făcut publică înregistrarea care a ajuns astfel pe pagina unei clinici veterinare private din Constanța, devenind foarte repede virală.

Câinele fusese cumpărat de la persoane neautorizate. Exemplarele de bichon maro sunt foarte rare și, din acest motiv, foarte scumpe comparativ cu exemplarele albe. Un pui de bichon maro poate ajunge și până la 2000 de lei.

„Ce mai fac samsarii ca să vândă și nu numai! Si pentru a evita 1000 de comentarii inutile referitor la lipsa clinicii de profesionalism versus actul de spălare al cățelului, filmulețul a fost făcut și transmis către noi de ”, este mesajul care însoțește videoclipul pe pagina de Facebook a clinicii veterinare din Constanța.